Strategii pariuri – Fibonacci

440

Strategia care are la baza sirul matematic Fibonacci este aplicata cu succes de multi pariori si este una din cele mai folosite 10 strategii de pariere. Citeste articolul in continuare pentru a afla toate informatiile despre acest sistem de pariere dar si avantajele, respectiv dezavantajele sale.

Formula matematica a strategiei

Sirul Fibonacci incepe cu numarul 1 si continua cu numere formate din suma precedentelor doua numere.

Exemplu: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89 etc


Cum se aplica sirul Fibonacci la pariuri – Vezi AICI un exemplu concret!

Aplicarea in pariuri este destul de simpla. Se incepe de la o unitate si dupa fiecare pariu pierdut miza este crescuta conform sirului. In momentul in care se castiga un pariu se reincepe de la o unitate.

Sirul Fibonacci are eficienta maxima daca se aplica pe cote de aproximativ 3. Pot fi jucate si cote mai mari, dar riscul de a castiga un astfel de bilet este mai mic si ar trebui evitate astfel de situatii.

Cati bani ai nevoie pentru a aplica sirul Fibonacci la pariuri

La aceasta strategie valoarea unei unitati este stabilita de fiecare parior. Ideal ar fi ca aceasta sa fie suficienta pentru a acoperi din banca avuta la dispozitie macar 8-9 pasi. De ce atat de multi? Simplu, pentru ca strategia este aplicata in special pe pariuri cu cota minima 3 si in acest caz pot exista momente in care se poate ajunge chiar si la 8-9 pariuri pierdute consecutiv de cota 3.

In plus ar mai fi nevoie si de o suma de rezerva, pentru ca in cazul nefericit in care ajungi la o miza foarte mari sa-ti poti asuma pierderile si sa ai bani la dispozitie pentru a o lua de la capat.

Deschide cont aici la Netbet si vei primi bonus pana la 450 RON pe care sa-i folosesti pentru a aplica aceasta strategie!

Exemplu concret de aplicare a sirului Fibonacci in pariuri

Presupunem ca ai ales ca unitatea sa fie de 10 RON si ca ajungi la 4 pariuri la rand pierdute.

Pas 1: Miza 10 RON x cota 3 – pariu pierdut -10 RON
Pas 2: Miza 10 RON x cota 3 – pariu pierdut -20 RON
Pas 3: Miza 20 RON x cota 3 – pariu pierdut -40 RON
Pas 4: Miza 40 RON x cota 3 – pariu pierdut -80 RON
Pas 5: Miza 80 RON x cota 3 – pariu castigat; castig 240 RON, profit 80 RON
Pas 1: se reincepe de la 10 RON

Tipuri de pariuri pentru aplicarea strategiei bazate pe Sirul Fibonacci

Teoretic strategia poate fi aplicata pe orice tip de pariu. De exemplu poti juca biletul zilei cu o cota finala de 3-4 aplicand acest sir. Sau poti alege o echipa care remizeaza rar si sa pariezi pe egalul ei de fiecare data cand joaca. In acest caz ai dezavantajul ca va trebui sa astepti, in general, cate o saptamana pana plasezi urmatorul pariu.

Mai poti aplica sirul Fibonacci si la pariurile live pe tenis. Acest lucru poate fi facut la meciuri oarecum dezechilibrate din tenisul feminin, in special, mizand pe break-ul facut de outsidera. Nu trebuie insa alese meciuri foarte dezechilibrate deoarece sunt sanse mari sa nu se produca nici macar un break de catre jucatoarea care are a doua sansa.

Nu exista asadar o regula de aplicare in ciuda faptului ca pariurile pe egaluri sunt cele mai recomandate de catre specialisti. Eu cred ca fiecare o poate adapta pe ce tipuri de pariuri doreste, ceea ce reprezinta un plus al strategiei.

Cat de eficienta este strategia?

Sa fiu sincer n-as recomanda-o pe termen lung, ci mai degraba pe termen scurt. Aplicand-o constant exista marele risc ca la un moment dat sa ajungi la 8-9 pariuri ratate la rand, suma de bani pierduta va fi mare si ulterior va fi destul de dificil de recuperat pierderile. Acesta este unul din punctele negative ale strategiei.

Poti folosi progresia sirului Fibonacci pentru a elibera bonusuri la pariuri. De exemplu daca vei deschide cont la maxbet.ro si vei depune prima data 900 RON vei primi bonus tot 900 RON. Astfel vei avea 1.800 RON pentru a incepe strategia si, teoretic, vei reusi sa faci rulajul bonusului destul de usor. Acesta este unul din punctele pozitive aduse de strategie.

Poate fi aplicat sirul Fibonacci si la agentiile offline?

Teoretic da, practic insa nu mai este la fel de eficienta, ba din contra. Daca alegi sa aplici strategia la una din casele de pariuri online recomandate de SuperPont castigul in cazul in care ajungi sa castigi pasul 5 va fi cel prezentat de mine putin mai sus.

In schimb, daca vei folosi aceasta progresie la o agentie stradala atunci cand vei castiga pasul 5 (miza 80 RON) profitul net va fi de 226 RON. Vorbim despre o diferenta de 14 RON atunci cand aplicam strategia la mize apropiate de cele minime. Diferentele ar fi mult mai evidente daca la mizele din exemplul de mai sus am mai adauga un 0 in “coada”.

Inregistreaza-te aici si aplica strategia Fibonacci cu un bonus de pana la 500 RON!

Ai aplicat pana acum sirul Fibonacci la pariuri? Daca da, atunci ce rezultate ai avut cu el?

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here