Cele mai bune sfaturi pentru a castiga mai mult atunci cand joci biletul zilei la pariuri!

1175

Vrei sa afli cum sa ai mai mult succes atunci cand joci biletul zilei la pariuri? Vrei sa vezi de ce jucand la una din casele de pariuri online recomandate de SuperPont vei castiga mai mult decat daca ai juca biletul zilei la agentiile stradale? Atunci citeste acest articol si vei afla raspunsul la aceste 2 intrebari, dar si la multe altele legate de aceasta tema.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga mai des biletul zilei?
In primul rand ar trebui sa analizezi in detaliu oferta de pariere. Nu trebuie sa te limitezi doar la competitiile de top. Nu o data s-a intamplat sa gasesc o cota buna de jucat intr-o liga de mana a treia, precum Finlanda Veikkausliiga sau Norvegia 1.Division (ca tot vine vara acum si vom avea in oferta de pariuri in special competitiile nordice) decat intr-una din ligile de top. De ce se intampla acest lucru? Pentru ca pe ligile de top pariaza mai toata lumea si astfel cotele sunt scazute mult decat ar trebui sa fie in mod normal.

Analiza in detaliu presupune mai mult decat sa te uiti pe un site de statistici. Este nevoie de mai multe informatii pe care ar trebui sa le iei in calcul. In cazul in care n-ai timpul necesar pentru acest lucru nu este o mare problema.

In Grupul SuperPont Premium poti obtine acces 100% GRATUIT si vei beneficia de bilete de calitate din partea tipsterilor nostri

Ce trebuie sa faci pentru a castiga constant biletul zilei?
Degeaba castigi des daca nu si constant. Stiu, termenul pare a fi oarecum similar. Cand ma refer la des insa ma refer la zile, iar cand spun de constanta ma refer la sume. Poti de exemplu sa castigi des, in fiecare zi de luni pana vineri, jucand mize apropiate si in weekend sa cresti prea mult miza, sa pierzi si sa anulezi castigurile precedente. De aceea este nevoie sa ai si constanta in valoarea mizelor. Ideal ar fi sa joci mize fixe o perioada de timp, iar dupa 1-2 luni sa modifici valoarea mizei in functie de noua suma a bancii tale.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga mai mult la biletul zilei?
Castigi des, castigi constant, dar de ce sa nu castigi si mai mult? Acest lucru se poate face foarte simplu, alegand o casa de pariuri online, una din cele 6 despre care voi scrie putin mai jos. Daca pana acum ai jucat biletul zilei doar la agentii stradale mai mult ca sigur ai iesit in pierdere decat daca ai fi facut-o online.

Iti demonstrez printr-un exemplu banal. Daca joci offline biletul zilei pe o cota de 4 cu 100 RON si-l castigi vei primi circa 376 RON. Acelasi bilet jucat online iti aduce un castig de 400 RON. La 10 bilete castigate in acest mod intr-o singura luna ai pierderi, jucand offline, de peste 200 RON. Este adevarat ca si online vei plati o taxa, dar aceasta este de 1% din retragere, nu de 1% din fiecare bilet castigat.

Suplimentar la ceea ce am scris mai sus ar trebui sa ai in vedere si urmatoarele lucruri:

  • joaca biletul zilei la case de pariuri care ofera bonusuri pentru pariuri multiple – recomandam aici netbet.ro
  • joaca biletul zilei la case de pariuri la care poti inchide pariul prin optiunea cash out – recomandam aici betfair.ro deoarece ai si CASHOUT partial, adica poti inchide o parte din bilet si sa ramai in acelasi timp cu o alta parte din miza in desfasurare.
  • joaca biletul zilei la cote foarte bune – ideal ar fi ca biletul zilei sa nu aiba o cota mai mare de 5-6 pentru ca altfel va fi destul de greu de prins; la o cota constanta de aproximativ 6 ai nevoie de 5-6 bilete castigate intr-o luna (din 30) pentru a face profit.
  • joaca un numar mediu de pronosticuri pe biletul zilei – indicat ar fi sa nu joci mai mult de 4-5 pronosticuri, dar daca te poti limita la 3 ar fi chiar mai bine (3 cote de 1.60+ inseamna o cota finala a biletului de 4+). Vezi AICI ce casa de pariuri recomanda profesionistii!!!
  • chiar daca ti-am recomandat sa te inspiri de la tipsterii nostri, nu juca orbeste propunerile primite, incearca sa le treci si prin propriul filtru.

Tine cont de tot ceea ce am scris mai sus si cu siguranta vei castiga mai mult jucand biletul zilei.

Casele de pariuri la care SuperPont va recomanda sa pariati biletul zilei sunt:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here