Ce avantaje au pariurile online?

516

Avantajele pariurile online sunt multe iar in acest articol iti voi prezenta cateva dintre ele, cele mai importante in opinia mea. Mai mult ca sigur dupa ce vei citi acest articol te vei gandi daca nu cumva merita sa treci la nivelul urmator si sa pariezi ca un parior de top, la casele de pariuri online de top.

Pariezi online oriunde si oricand
Nu depinzi de un program, fie ca vorbim de cel al agentiei de pariuri sau de cel personal. Pleci la munca / facultate dimineata la ora 8. Vei putea paria inainte sa pleci sau chiar si in timp ce esti la job / facultate datorita aplicatiilor pentru pariuri de pe mobil existente la casele de pariuri online. Ajungi seara tarziu acasa si nu mai ai chef sa treci pe la agentie, deschizi doar pc-ul sau te conectezi de pe telefon la contul de pariuri si ai jucat pariul.

Castigi mai mult online datorita taxelor mai mici
Un bilet cu cota 3 jucat cu 100 RON si castigat iti aduce online exact 300 RON. Nu acelasi lucru se intampla si la agentiile stradale, unde se opreste in prima faza 5% taxa din miza biletului si apoi se va opri si 1% din castig. Online vei plati doar 1% taxa la fiecare retragere din cont. Asta inseamna ca daca vei castiga 100 de bilete online vei plati 1% din cat scoti din cont, iar daca vei castiga 100 de bilete offline vei plati 5% din miza la fiecare bilet plus 1% din castig, de asemenea la fiecare bilet.

In general ai cote mai bune online
Per ansamblu vei gasi online cote mai bune si acest lucru conteaza mult atunci cand joci biletul zilei la pariuri. Daca ai pe un bilet 4 pariuri si online fiecare pariu are cota 1.90 iar online are cota 1.85 diferenta este destul de mare, cota 13.03 la online si 11.71 la offline. La o miza de 100 RON pe bilet inseamna o diferenta 13 RON. La 8 bilete castigate intr-o luna ai pierdut din diferenta de cote miza unui bilet. Tot legat de cote, ai avantajul ca poti paria la casa de pariuri care ofera cota cea mai mare, lucru care offline nu prea este posibil deoarece mai mult ca sigur in zona unde stai nu vei gasi toate agentiile offline pentru a o alege pe cea care ofera cota cea mai mare.

Pariurile live online
Daca pana acum mai exista o sansa sa ai mici avantaje si la agentiile offline, lucrurile se schimba clar la pariurile live. La casele de pariuri online poti paria live chiar si atunci cand esti pe stadion la un meci de fotbal sau daca esti la bar cu prietenii urmarind un anumit eveniment sportiv. In cazul in care alegi pariurile offline este cam dificil sa pleci de pe stadion pentru a juca un pariu live; pana ajungi la agentie s-ar putea sa se termine meciul. Mai realist vorbind, chiar daca nu mergi pe stadion sa vezi meciul echipei locale si vei dori sa pariezi din agentie lucrurile se complica pentru ca depinzi de prea multe variabile (coada de la casa, disponibilitatea operatoarei de a-ti plasa biletul etc). Fa un test legat de acest aspect. Mergi intr-o sambata sau duminica dupa-amiaza cu un prieten intr-o agentie stradala, stabiliti amandoi sa jucati acelasi pariu in acelasi minut; unul s-o faca online de pe mobil, celalalt offline la agentie. Vedeti care este diferenta dintre momentul plasarii biletul online si cel al momentului plasarii biletului online.

Online aplici mai bine strategiile de pariere
Este dificil sa aplici o anumita strategie la agentiile stradale. Iau ca exemplu una dintre cele mai folosite strategii de pariere, Martingale. Pariezi 100 RON pe cota 2, pierzi; pariezi acum 200 RON pe cota 2, castigi si iei 377 RON. Ai facut profit 77 RON; pe cand online ai fi facut 100 RON. Din nou, diferenta este notabila la un numar mare de pariuri.

Online ai bonusuri si promotii diverse
Daca la agentiile stradale primesti doar bonusuri pentru pariuri multiple si bonusuri atunci cand se pierde un meci de pe bilet, online lucrurile stau total diferit. Vorbim de bonusuri pentru prima depunere. De exemplu la Unibet daca pierzi primul pariu jucat cu 250 RON vei primi miza inapoi. Offline nu se poate pune problema de asa ceva. Si in plus mai avem si diversele promotii care ne ajuta sa castigam mai mult sau sa limitam pierderile.

In cazul in care te-am convins ca merita sa pariezi online poti alege una sau mai multe din cele 6 case de pariuri de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here