3 recomandari din NHL 3 Noiembrie 

438

Montreal Canadiens – Ottawa SenatorsIarasi pe Montreal? Iarasi. E o noapte plina de meciuri grele si asta e unul dintre meciurile pe care il putem anticipa. Montreal o duce foarte bine si in campionat iar pe teren propriu se descurca extraordinar ( toate meciurile de pe teren propriu au fost castigate ) .Ottawa e o echipa de mijlocul campionatuluicare in ultimul timp nu se descurca prea bine. In ultimele cinci meciuri nu au intalnit echipe prea bune si rezultatele lor au fost variabile. Toate meciurile de acasa au fost castigate de Montreal la cel putin doua goluri diferenta si ce e drept, vorbim de cel mai bun atac din Nhl. In ultimul meci Montreal a invins pe terenul celora de la Ottawa cu 3-1.

Eu cred ca in noaptea asta Montreal va iesi castigatoare.

1.61- cota pentru o victorie a gazdelor including overtime & shoutouts.
 Boston Bruins – Dallas Stars

Daca pana acum am mers pe Dallas, e timpul sa schimbam treaba asta. Am vazut de ce e in stare sa faca Dallas in deplasare. Acestia au inceput sa scartie in ultimul timp, chiar daca au castigat si meciuri, la limita fiecare. Boston incepe sa fie echipa mea preferata din sezonul acesta. Marchand, Bergeon, Eriksson, Krejci , Chara ( ii enumar iarasi) in combinatia asta, sunt preferatii mei. Boston, merge foarte bine in ultimul timp si acum au si trei zile in plus de odihna fata de adversari. Mergem pe o victorie a celor din Boston in noaptea asta.

1.70- cota pentru o victorie a gazdelor including overtime & shoutouts.
  Colorado Avalanche – Calgary Flames

De cand am inceput sa dau meciuri din Nhl, n-am dat niciodata un meci over 5.5 si cred ca a venit momentu. Calgary Flames are 50 de goluri incasate! si din ce am vazut marcheaza mult in deplasare. Avalanche are o medie de trei goluri marcate pe teren propru iar unei defensive ca si cea a lui Calgary cu siguranta isi va atinge targetul.In ultimele cinci meciuri directe doar unul singur a fost peste si daca ne luam dupa regulile nescrise dupa care se desfasoara Nhl sezonul acesta, ” e momentul si de un over ”

 1.89 – cota pentru over 5.5 goluri. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here