Ponturi pariuri Lyon vs Monaco – Cum faci 450 RON PROFIT cu derby-ul etapei din Ligue 1!

12

Ponturi pariuri Lyon vs Monaco – Cum faci 450 RON PROFIT cu derby-ul etapei din Ligue 1!

In ziua de vineri, 13 octombrie, de la 21:45, ora României, ne așteaptă super derby-ul dintre Olympique Lyon și AS Monaco, meci ce contează pentru etapa cu numărul 9 din Ligue 1. În rândurile următoare, tipsterii SuperPont ți-au pregătit o serie de ponturi pariuri pentru Lyon vs Monaco, dar și o modalitate prin care poți face 450 RON PROFIT fără mari bătăi de cap!

Ponturi pariuri Lyon vs Monaco - Cum faci 450 RON PROFIT cu derby-ul etapei din Ligue 1!

SuperPontul numărul 1

Probabil acaesta va fi cea mai pariată cotă de la super duelul dintre Lyon și Monaco. Ambele echipe au un apetit ofensiv destul de dezvoltat, cu un plus de partea campioanei. De altfel, în ultimele patru dueluri directe ambele echipe au marcat. Acesta este și primul pont pe care vi-l oferim. În mod normal, miza pe un GG ne oferă o cotă mică, de doar 1.38, însă dacă alegem să pariem DOAR DE PE ACEST LINK, ne vom bucura de SUPER COTA 10.0 pentru același pariu. Așadar, o oportunitate ușoară de a face 450 RON PROFIT!


SuperPontul numărul 2

Majoritatea meciurilor dintre cele două mari echipe din Franța sunt spectaculoase, cu multe goluri înscrise. Spre exemplu, în ultimele 3 întâlniri directe s-au marcat câte cel puțin 3 goluri, mai exact un total de 14! Dacă vei paria pe faptul că se vor marca peste 2.5 goluri în Lyon vs Monaco, vei bifa o cotă de doar 1.40. Dacă vei juca același pariu DE PE ACEST LINK, vei avea COTA 10.0!


SuperPontul numărul 3

Monaco se bucură de al doilea cel mai eficient atac din Ligue 1, cu 22 de goluri în cele 8 etape, în timp ce Lyon nu se lasă mai prejos, deținând cea de-a treia ofensivă, cu 17 goluri. Nu este deloc exclus să vedem cel puțin un gol încă din prima repriză, așa cum de altfel s-a întâmplat în nenumărate rânduri în trecut. Poți paria pronosticul CU UN CLICK AICI SI SATE BUCURI DE COTA 10.0 sau poți juca clasica cotă de doar 1.22.


SuperPontul numărul 4

Cel de-al patrulea pont este unul combinat din cele de mai sus. Așa cum deja v-am prezentat, se vor duela două dintre cele mai ofensive echipe din Ligue 1, care joacă doar cartea atacului, lăsând de multe ori spații în defensivă, încasând astfel goluri, deloc puține. Dacă ambele formații vor marca într-un meci cu minim 3 goluri, atunci putem bifa o cotă relativ bună de 1.58. Dacă vrei să ai șansa de a face 450 RON PROFIT, atunci trebuie să dai un click CHIAR AICI!


SuperPontul numărul 5

Chiar dacă nu este lider, AS Monaco se bucură să-l aibă în lot pe Radamel Falcao, golgheterul la zi al echipei, dar și al primului campionat de fotbal din Franța. Atacantul columbian a marcat în cele 7 runde nu mai puțin de 12 goluri. De altfel, Falcao a punctat și în ultimul meci disputat cu Lyon, câștigat atunci de Monaco cu 1-2. Dacă acesta va izbuti să înscrie și în meciul de acum, așa cum este de așteptat, noi ne vom bucura de o cotă de 1.50. Totuși, la fel ca în cazurile de mai sus, dacă alegem să mizăm cu un CLICK PE ACEST LINK vom avea COTA 10.0!


Acestea sunt cele 5 pronosticuri pe care echipe SuperPont ți le oferă cu ocazia derby-ului Lyon vs Monaco.

Îți recomandăm călduros să joci toate cele 5 pariuri cu un click PE ACEST LINK sau pe poza de mai jos. Vei avea automat SUPER COTA 10.0 PENTRU ACELAȘI PARIU. Dacă acesta va fi pierzător, nu-i nimic, pentru că primești DUBLUL MIZEI ÎNAPOI! Exact, pariezi fără RISC!

Îți urăm mult succes,

Echipa SuperPont!

Ponturi pariuri Lyon vs Monaco – Cum faci 450 RON PROFIT cu derby-ul etapei din Ligue 1!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here