Freebet de până la 200 RON cadou de la NetBet

3

Freebet de până la 200 RON cadou de la NetBet

Freebet de până la 200 RON cadou de la NetBet

Gata cu preliminariile pentru mondial, se intorc ligile europene, iar NetBet, cea mai buna casa de pariuri pentru pariurile plasate Live, va ofera o super promotie daca veti paria in acest weekend pe ligile europene importante din Europa. Freebet de până la 200 RON cadou de la NetBet.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA SI:


IMPOSIBIL DE RATAT! ORICE PARIU DIN LUNA OCTOMBRIE ARE COTA 10.0!


  • Accesează contul tau NetBet – Daca nu ai unulclick aici si deschide unul acumpentru ca ai cel mai mare Bonus de bun venit din Romania.
  • Inscrie-te la promotie accesand ramura PROMOTII de pe siteul NetBet.
  • Pariază minim 50 RON PRE-LIVE sau LIVE pe bilet simplu cu o singură selecție și o cotă minimă de 1.5 pe câte un meci distinct din Liga 1, Premier League, La Liga și/sau Serie A (13/10 – 16/10).
  • Pentru biletele plasate necâștigătoare, NetBet ofera 10 RON FREEBET pentru fiecare gol înscris în meciurile alese de tine.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pe bilet simplu per meci va fi luat în considerare pentru freebet. Freebetul maxim acordat este de 200 RON.

Inainte de a aplica la aceasta noua promotie de la NetBet, am sa va rog sa cititi cu atentie termenii si conditiile ofertei. 

Va uram succes si multa bafta!

Echipa SuperPont

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here