Recomandarile zilei fotbal Mario 15 septembrie

102

Alegerile mele de azi din UCL si din Asia, AfC Cup si Afc CL

In cele doua cupe asiatice, calificarile par decise, singura necunoscuta este in Hong Kong, unde South China lupta sa apere un 1:1 obtinut in tur. Acesta e un meci la limita, conteaza foarte mult inceputul partidei, daca se va marca repede sunt sanse mari la 3+. Daca nu, gazdele vor incerca sa inchida jocul. E un meci riscant, cred ca oaspetii vor inscrie, dar daca nu il simtiti, il puteti evita.

La Guangzhou cred ca vor marca ambele echipe, sper la un meci spectaculos, la fel si in Qatar, as acorda 7/10 incredere la dubla aceasta

Sistemul din UCL este dificil, cu risc sporit la Benfica, unde forta ofensiva a gazdelor poate produce multe goluri. Mizez pe indarjirea kazacilor care vor sa faca o figura frumoasa la prima lor participare in UCL. Altfel, un meci de evitat daca nu alreciati riscul. In celelalte doua meciuri, United pare favorita si sper la un meci cu goluri de ambele parti, “diavolii” au mare apetit ofensiv in acest debut de sezon. Galata-Atletico un meci greu de descifrat, mizez pe goluri putine, prin prisma jocului mai ermetic al oaspetilor “afara”

Jucati doar ce va inspira. Sunt meciuri grele

 Jucate la Winmasters, SportingBet si Unibet

  

  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here