Garbine Muguruza Vs Angie Kerber WTA Finals Singapore, 28.10.2015

533

GARBINE

 BILETUL ZILEI LA PARIURI IL GASESTI   AICI

O partida foarte interesanta se disputa astazi la Singapore intre doua dintre cele mai bune jucatoare ale anului 2015. Garbine vine dupa o serie extraordinara in Asia, forma ce a adus-o pe locul 3 WTA. Jocul ei din ultima perioada functioneaza excelent. Desi backhandul este lovitura ei de siguranta am vazut nu de putine ori un forehand nimicitor. Serviciul a functionat la un nivel foarte ridicat, anxietatea nu si-a facut prezenta in jocul ei mai deloc.

KERBER

Barbie a avut un an fabulos. Este jucatoarea cu cele mai multe titluri castigate in 2015 ! Jocul ei se bazeaza pe acea incapatanare specifica germana de a nu renunta niciodata 🙂 Pregatirea fizica este la cote excelente, faptul ca este stangace ii confera de multe ori un avantaj in fata adversarelor. Acea modalitate de a lovi mingea  ( pe care o regasim si la AGA ) cu genunchii foarte indoiti , aproape atingand suprafata de joc, o scoate de multe ori  din dificultate.

In acest an fetele s-a intalnit de 4 ori , ultimile 3 meciuri fiind castigate de venezueleano-spaniola .Desi favorita este data Muguruza, eu cred ca meciul nu este deloc usor ! Conditiile de joc de aici e posibil sa o avantajeze pe Kerber, suprafata lenta o va face pe Garbine sa loveasca de mai multe ori decat de obicei pentru a face punctul . Iae rea lovind foarte plat , deci foarte riscant este posibil sa inceapa sa apara greselile nefortate. Sunt de parere ca va fi un meci echilibrat, cheia fiind in conditia fizica si disponibilitatea la efort a lui Angie . Sa ne bucuram de tenis 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here