Avancronica etapa Serie A by Teo

152

  
Italia ne cucerește cu încă un val de meciuri ca la carte, în această săptămână fiind programată etapa cu numărul trei din Serie A. Ne așteaptă multe partide interesante, formațiile de top având misiuni destul de grele. Campioana Juventus urmează să primească vizita celor de la Chievo, Lazio se va duela cu Udinese, iar Inter și Milan se vor întâlnii în derby-ul etapei. 
Avancronici Serie A – sâmbătă.
Frosinone-Roma

Roma se deplasează pe terenul nou promovatei Frosinone în meciul care va deschide etapa cu numărul trei din Serie A. Misiunea pare una ușoară pentru trupa lui Rugi Garcia, Frosinone neimpresionând în primele două etape, evoluând destul de modest în fața unor adversare mai slab cotate decât Roma. E destul de posibil ca Rudi Garcia să nu alinieze cel mai bun unsprezece, pentru Roma urmând o partidă importantă în UCL, tocmai de aceea cota pentru victoria oaspeților este de 1.42. (cotă oferită de Winmasters).
Fiorentina-Genoa

Poate una dintre cele mai echilibrate partide ale zilei de sâmbătă din Serie A este confruntarea dintre Fiorentina și Genoa. Gazdele sunt favorite să se impună, cota pentru victoria lor fiind de doar 1.67, Genoa primind o cotă de 5.2 din partea casei de pariuri Winmasters. Ultimele trei partide directe dintre Fiorentina și Genoa s-au încheiat la egalitate, cota pentru ca asta să se întâmple este de 3.85.
Juventus-Chievo

Este Chievo pregătită pentru a furniza surpriza etapei? Aflată într-un moment excelent, după un debut de sezon perfect, Chievo va încerca să se mențină pe prima poziție și după această deplasare. Juventus are un început modest de sezon, pierzând primele două etape de campionat. Cu toate acestea, cota pentru victoria gazdelor este una destul de mică, Winmasters oferind o cotă de 1.37 pentru această variantă. Argumente pentru ca oaspeții să producă surpriza sunt destule: jucătorii lui Juventus sunt mai obosiți înaintea acestui meci, fiind angrenați în meciurile echipelor naționale. De asemenea, pentru Juve urmează un meci extrem de important și de greu, în UCL, acolo unde va întâlnii Manchester City. Cota pentru victoria oaspeților este de 9.4. O variantă mai realistă este victoria lui Chievo cu returnare de miză în caz de egalitate, cota fiind de 5.7 (cotele sunt furnizate de Winmasters).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here