Biletele zilei fotbal 18 octombrie Tudor

139

 Daca e duminica, e Olanda si Norvegia.

Olanda 2 de obicei se joaca vineri si luni, astazi e o exceptie. Trei meciuri bunicele, nu pot sa zic foarte bune, mai ales ca pe Olanda 2 chiar le “nimeresc” in ultima vreme :))

Astazi echipe mai putin ofensive. Merg pe Maastricht si Sparta, cu oarecare dubii la primii, deoarece nu ma inspira prea mult cand echipa de pe locul intai joaca in deplasare, e o nebunie de-a mea. Imi place mai mult meciul de la Sparta, dar per ansamblu cred ca e o dubla cu sanse bune. Incredere 7.5/10, totusi, repet, nu sunt echipele mele favorite din Olanda 2.

Prima divizie olandeza prigrameaza azi patru meciuri, cele de mai jos mi se par ca au potential sa ne ofere goluri. Incredere mai mare la Zwolle, in timp ce la Twente am oarecare retineri, una din cauza ca Nijmegen e o trupa destul de ermetica, iar a doua e o superstitie de parior: nu imi plac in mod deosebit meciurile care incep devreme 🙂 la Zwolle cred ca si GG e fara probleme 

Incredere 6.5/10, bilet jucat la casa de pariuri online NetBet

In fine, Norvegia programeaza azi grosul etapei. Sunt doua meciuri dezechilibrate, la Rosenborg si Molde, dar cotele sunt foarte mici, nu cred ca se justifica. La Molde e un 1.44, daca va place, cred ca are sanse bune. Valerenga e pe cadere in ultimii ani, merg pe h2h la Tromso (sper ca iarna polara sa nu ii afecteze prea tare) si oarecum fortat la Lilleström, dar cu sanse bune.

Ultimele duble din Norvegia mi-au iesit, sper sa punctez si azi a capitolul asta.

Biletul jucat la casa de pariuri SportingBet

Alegeti cu grija, castigati fara limite!

Succes!  
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here