Ligue 2 – meciurile ultimei etape

Home » Valenciennes FC » Ligue 2 – meciurile ultimei etape

Ponturi fotbal Franta – Ligue 2 ultima etapa

Nancy este campioană, Créteil și Paris FC au retrogradat. Știm aproape tot ce trebuie pentru acest sezon din Ligue 2, dar rămân câteva lucruri de reglat în ultima etapă. Metz vrea să isi asigure promovarea și chiar să ne ofere un podium dominat de pe primele două poziții de echipele din Lorena. Le Havre spera să întoarcă cumva totul în favoarea sa, iar Evian așteaptă o victorie de la Clermont în deplasarea de la Sochaux. Dijon speră să nu se faca din nou de râs pe Stade Gaston-Gérard și sa poată sărbători alături de fani promovarea. Să trecem acum la treabă : Ponturi fotbal Franta – Ligue 2 ultima etapa, avancronici si pronosticuri pentru toate cele 10 partide.

Intra in contul tau Netbet si ia-ti bonusul de 1.500 de RON – cel mai mare bonus la pariuri sportive din Romania!

  • Ponturi fotbal Franta – Ligue 2 ultima etapaCRÉTEIL vs RED STAR

Aflată pe locul 19, Créteil va evolua în National în sezonul viitor. Les Cristoliens nu au mai câștigat de 3 etape și au cedat la Niort vinerea trecută, scor 2 la 4.

Red Star a făcut un sezon bun dar a ratat promovarea în Ligue 1. Echipa se află pe locul 5 și vine după două victorii cu Bourg-Péronnas (1-0) și cu Dijon (3-2).

În meciul tur Créteil a câștigat cu 1 la 0 în deplasare.

Victorie Red Star cota 2.40 la agentia de pariuri online Unibet.

Total goluri peste 2,5 cota 1.71 la agentia de pariuri online Netbet

Hameur Bouazza marcator, cota

 

  • Ponturi fotbal Franta – Ligue 2 ultima etapaLAVAL vs PARIS FC

Neînvinsă de 4 etape Laval a ajuns pe locul 16 și și s-a salvat de la retrogradare. Les Tangos vin după o serie de 3 remize la rând cu Brest (0-0), Clermont (1-1) și Nîmes (1-1).

Aflată pe ultimul loc în Ligue 2, Paris FC este retrogradată în National. Parisienii și-au oficializat revenirea în al treilea eșalon după eșecul din ultima etapă, 1 la 4 cu Valenciennes.

În meciul tur scorul a fost egal, 1 la 1.

Victorie Laval, 1 solist, cota 2.00 la agentia de pariuri online Unibet.

Total goluri Laval, peste 1,5, cota 2.00 la agentia de pariuri online Netbet.

Rachid Alioui marcator, cota

 

  • Ponturi fotbal Franta – Ligue 2 ultima etapaSOCHAUX vs CLERMONT FOOT

Sochaux lupta pentru a evita retrogradarea și are nevoie de un punct în partida de azi. Clermont este teoretic fără motivație, dar are șansa să stabilească un record propriu privind numărul de puncte obținute în Ligue 2 – tot un punct le trebuie și lor…

După două eșecuri la rând cu Nancy (0-1) și Auxerre (2-3), Sochaux a câștigat un meci greu în Corsica contra lui Ajaccio vinerea trecută (2-0) . Les Lionceaux au urcat pe locul 17 și au 3 puncte avans față de Evian.

Clermont se află pe locul 6 și rămâne cu un sezon bun, dar fără sansa de a juca în Ligue 1 în sezonul viitor. După doua meciuri fără victorie băieții conduși de Corinne Diacre au câștigat pe teren propriu contra lui Brest, scor 2 la 0.

În meciul din tur am avut o remiză fără goluri.

Meci nul, X solist, cota 3.40 la agentia de pariuri online Unibet.

Handicap asiatic Clermont + 1, cota 1.60 la agentia de pariuri online Unibet.

 

Cea mai mare casa de pariuri din Europa Centrala si de Est te asteapta cu un bonus de 175 de RON plus optiunea preferata a pariorilor din intreaga lume, “Inchide Pariul”!

  • Ponturi fotbal Franta – Ligue 2 ultima etapaLENS vs METZ

Lens este la finalul unui sezon ratat, iar Metz vrea să își asigue locul 3.

Lens a cedat pe final de campionat și după 3 înfrângeri la rând a ieșit din cursa pentru promovare. Echipa se află pe locul 7, iar Antoine Kombouaré pare să fi pierdut orice șansă de a-și motiva jucătorii care au cedat clar în partidele cu Nîmes Paris FC și Bourg-Péronnas.

Lens nu poate miza pe fundașul Anthony Scaramozzino, pe mijlocașul Pierrick Valdivia și pe atacanții Pablo Chavarria și Jonathan Nanizayamo, toți accidentați. Lipsește și tanarul aparator englez Taylor Moore.

Metz are o serie excelentă cu 7 victorii în ultimele 8 etape. Les Messins e află pe locul 3 și vin după un 2 la 1 contra lui Tours în etapă trecută. Metz este cu un picior în Ligue 1 și are 3 puncte avans față de Le Havre, ocupanta locului 4.  Avantajul oferit de golaveraj pare suficient, dar Les Grenats trebuie fie să marcheze repede azi, fie să se apere cât mai bine în prima repriză.

În meciul tur scorul a fost egala, 0 la 0.

Victorie Metz, 2 solist, cota 2.35 la agentia de pariuri online Unibet.

Șansă dublă X sau 2, cota 1.35 la agentia de pariuri online Unibet.

Metz marcheaza prima, cota 1.86 la agentia de pariuri online Netbet.

 

  • DIJON vs AC AJACCIO

Aflata pe locul 2 și sigură de prezența în Ligue 1 în sezonul viitor, Dijon a pierdut orice motivație și vine după 3 infangeri la rând. Les Bourguignons au doar două puncte avans față de Metz și pot termina pe poziția a treia în cazul unui insucces. Ultimele rezultate sunt un 0 la 2 cu Auxerre, un 0 la 4 cu Metz și un 2 la 3 cu Red Star în etapa trecută.

Olivier Dall’Oglio, ales cel mai bun antrenor din Ligue 2 se poate baza pe o ofensivă compleat cu Julio Tavares (11 goluri), Loïs Diony (10 goluri) și Christopher Jullien (8 goluri), susținuți de către Frédéric Sammaritano (6goluri și 10 pase decisive). Les Rouges au cea mai bună ofensiva și vor încerca azi să o demonstreze.

AC Ajaccio are un final dificil de campionat cu doar o victorie în 6 etape, serie începută exact din momentul în care au simțit că sunt salvați de la retrogradare. S-au adăugat și o serie de accidentări și Ponturi fotbal Franta – Ligue 2 ultima etapasuspendări. Les Ours se află pe locul 14 și vin după un eșec pe teren propriu contra lui Sochaux (0-2). Zié Diabaté, Riffi Mandanda, Paul Babiloni sunt accidentați, iar Mouaad Madri și Riad Nouri sunt suspendați.

O parte din jucătorii lui Ajaccio sunt deja cu gândul la meciul de pe 27 mai dintre Corsica și Țara Bascilor. Johan Cavalli, Antò Lippini, Christophe Vincent, Hugo Aine și Vincent Marchetti au fost selecționați în Squadra Corsa.

Meciul tur s-a încheiat cu o remiză, 0 la 0.

Victorie Dijon, 1 solist cota 1.55 la agentia de pariuri online Unibet.

Victoire Dijon la 2 goluri sau mai mult, cota 2.25 la agentia de pariuri online Netbet.

Total goluri a doua repriză 3+, cota 3.80 la agentia de pariuri online netbet.

 

  • Ponturi fotbal Franta – Ligue 2 ultima etapaBREST vs AUXERRE

Brest încheie sezonul fără ambiție și cu o serie de 7 meciuri fără victorie. Cu Paul le Guen și cu un nou acționariat pregătiți să preia echipa, bretonii testează întreg lotul și vin după un eșec, 0 la 2 la Clermont Ferrand. Candidată la un loc în Ligue 1, Brest se află acum pe locul 11.

Auxerre a ratat și ea promovarea și se află doar pe locul 8 în Ligue 2. Dupa doua victorii cu Dijon (2-0) și Sochaux (2-3), AJA a încasat un 3 la 1 pe teren propriu de la Le Havre în ultima etapă.

Meciul tur s-a încheiat 0 la 0.

Meci nul, X solist, cota 3.20 la agentia de pariuri online Unibet.

Șansă dublă X sau 2, cota 1.60 la agentia de pariuri online Unibet.

Total goluri peste, 2,5, cota 1.83 la agentia de pariuri online Netbet.

Total goluri Auxerre, peste 1,5 cota 2.70 la agentia de pariuri online Netbet.

 

Mizeaza pe meciurile din Franta la agentia de pariuri online Unibet care te asteapta cu bonus de 150 RON, cele mai bune cote la pariere, atat pre-match, cat si live!

  • Ponturi fotbal Franta – Ligue 2 ultima etapaTOURS vs NANCY

Aflată pe locul 9 și fara griji în ultimele etape, Tours încheie fără motivație acest sezon. După o victorie la Clermont au urmat doau înfrângeri la rând. Băieții lui Marco Simone au pierdut cu același scor, 1 la 2 contra lui Niort și Metz.

Tours are lotul complet pentru meciul de azi, absentand doar tanarul fundas Thibault Cillard. Simone poate conta pe Jonathan Gradit, Belkebla, Agouazi,  Malfleury, Bergougnoux,  Santamaria sau Chris Bedia.

Campioană în Ligue 2, Nancy se pregătește pentru meciurile din elita fotbalului francez. Echipa vine după un eșec la Valenciennes îndreptat însă în ultima etapă cu o victorie contra lui Evian. Atacantii Anthony Robic si Dalé au fost trimisi deja in vacanta.

În meciul tur scorul a fost egal, 0 la 0.

Victorie Tours, 1 solist, cota 3.35 la agentia de pariuri online Unibet.

Șansă dublă 1 sau X, cota 1.62 la agentia de pariuri online Netbet.

X la pauza, cota 2.00 la agentia de pariuri online Netbet.

 

  • Ponturi fotbal Franta – Ligue 2 ultima etapaLE HAVRE vs BOURG-PÉRONNAS

Le Havre are încă iluzii legat de promovare, iar Bourg-Péronnas este fără obiectiv de ceva timp.

Le Havre se află pe locul 4 la 3 puncte de Metz, dar diferența de golaveraj este clar în defavoarea normanzilor. Le Havre poate promova, dar ar fi vorba de un adevărat miracol. Echipa vine după doua victorii la rând cu Nîmes (3-1) și Auxerre (3-1).

Bourg-Péronnas, echipa cu cel mai mic buget din Ligue 2 este salvată de la retrogadare și se află pe locul 10 inLigue 2. Victoria cu Lens din ultima etapă, 2 la 1 a pus capăt unei serii de 4 partide fără victorie.

În meciul tur Le Havre a câștigat cu 3 la 1.

Victorie Le Havre, cota 1.45 la agentia de pariuri online Unibet.

Scor exact 4 la 0, cota 18.00 la agentia de pariuri online Unibet.

Gol marcat în minutele 76-final, DA, cota 1.90 la agentia de pariuri online Netbet.

Lys Mousset marcator, cota

 

  • Ponturi fotbal Franta – Ligue 2 ultima etapaEVIAN-THONON-GAILLARD vs NÎMES

Evian speră să se salveze de la retrogardare. “Gagner et prier” este deviza lor în meciul de azi contra lui Nîmes. Les Haut-Savoyards speră să aibă un stadion plin, biletele fiind oferite la prețul de 2 euro.

Aflată pe locul 18, Evian are 3 puncte sub primul loc salvator ocupat de Sochaux. ETG trebuie să câștige azi și să spere la o victorie a celor de la Clermont pe terenul lui Sochaux.

Les Roses vin după o victorie cu Brest în etapa a 36-a și un eșec cu Nancy în ultima etapă. Romain Revelli poate conta din nou pe Fabien Centonze revenit după o accidentare. Lipsesc atacanții Dylan Saint-Louis, Nsikulu, Sekou Keita și Hernan Altolaguirre.  Sunt apți de joc oamenii de baza precum Aaron Appindangoye Angoula, Ludovic Soares, Sorlin, Tejeda, Sanson, Campanharo, Kevin Hoggas, Cédric Barbosa sau N’Gakoutou. Este în lot și tânărul ivorian de 17 ani Stéphane Diarra.

Nîmes este fără griji și se află pe locul 12. Relaxați, les Crocos au învins-o pe Lens si apoi au cedat la Le Havre și au remizat pe teren propriu cu Laval.

Meciul tur s-a încheiat cu o remiză fără goluri.

Victoire Evian-Thonon-Gaillard, 1 solist, cota 1.62 la agentia de pariuri online Unibet.

Gol marcat minutele 76-final, DA, cota 2.10 la agentia de pariuri online Netbet.

1 solist prima repriza, cota 2.20 la agentia de pariuri online Netbet.

 

  • Ponturi fotbal Franta – Ligue 2 ultima etapaVALENCIENNES vs NIORT

Aflată pe locul 13, Valenciennes are un final de sezon foarte bun. Les Nordistes nu au pierdut de 3 etape și au câștigat doau meciuri grele cu Nancy (1-0) și Paris FC (4-1).

Niort se află pe locul 15 în Ligue 2 și s-a salvat deja cu ceva emoții. Les Chamois au 4 partide fără înfrângere și vin după două victorii la rând cu Tours (2-1) și Créteil (4-2).

În meciul din tur Valenciennes a câștigat în deplasare cu 1 la 0.

Meci nul X solist, cota 3.10 la agentia de pariuri online Unibet.

Peste 2,5 goluri cota 2.08 la agentia de pariuri online Unibet.

Victorie Niort la 1 gol diferenta, cota 4.10 la agentia de pariuri online Netbet.

Șansă dublă X sau 2, cota 1.52 la agentia de pariuri online Netbet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

↯ Oferte Recomandate ↯

100 rotiri Fără Depunere cu rulaj 1x!

333 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!

100 rotiri FĂRĂ DEPOZIT la Shining Crown

350 rotiri Shining Crown FĂRĂ DEPOZIT!

444 rotiri fără depunere la Sweet Bonanza 1000!

200 rotiri Fără depunere + 20 RON la pariuri

69 rotiri FĂRĂ DEPUNERE la cazino nou!

 

Rotiri fără depunere!