Pariaza pe calificarile EURO 2020 si poti primi 30 RON BONUS!

95

Click AICI si pariaza ZILNIC pe calificarile EURO 2020 pentru a primi un BONUS de 30 RON la Fortuna!

Casa de pariuri Fortuna oferă jucătorilor o super promoție cu ocazia meciurilor de calificare la EURO 2020 din perioada 10-15 octombrie. Află din articol cum poți câștiga 30 RON BONUS!

ASTA NU E TOT! Dacă nu ai cont la FORTUNA și îți deschizi de pe link-urile din articol, primești din partea SUPERPONT 30 zile de ABONEMENT PREMIUM!

Respectă acești pași simpli:

*Mai multe detalii în această pagină

Click AICI si pariaza pe EURO 2020 pentru BONUSUL de 30 RON!

Dacă ai deschis cont de pe link-urile din articol, primești ABONAMENT PREMIUM 30 ZILE

Imediat dupa ce ai deschis contul la Fortuna de pe linkul sau imaginea de mai sus si ai efectuat o primă depunere, solicita Abonamentul TAU 100% GRATUIT pentru 30 de zile accesand Acest LINK! Dureaza doar un minut!

FELICITARI! Ai intrat in cea mai buna Comunitate de tipsteri si Pariori din Romania!

Timp de 30 de zile de te vei bucura de:

1. Ponturi si bilete zilnice la pariuri, de la 10 tipsteri profesionisti, cu rata de succes de peste 70%; in afara de fotbal, aici gasesti ponturi din tenis, baschet, volei, hockey si alte sporturi de mare interes pentru pariori

2. Acces NELIMITAT in cel mai mare si cel mai bun Grup de pariuri Live de pe Facebook, acolo unde se fac banii adevarati la minut, zi de zi;

3. Un grup de peste 800 de pariori de top, cu care te vei putea sfatui, cu care imparti opinii, pareri despre meciurile cele mai tari. Cu cat petreci mai mult timp printre pariorii profesionisti, cu atat mai mari sansele sa devii si tu unul din ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here