La FORTUNA ai Happy Hour! Castiga cu 30% mai mult!

206

HAPPY HOUR EXTRA CASTIG cu 30%!

CLICK AICI si profita de SUPER BONUSUL de bun venit – 300 RON CASHBACK la primul pariu FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ!

Dupa ce ai profitat de oferta noi iti oferim GARANTAT 30 ZILE CADOU de Abonament SuperPont PREMIUM! INTRI GRATUIT pe CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din ROMANIA alaturi de cei peste 100 membri!

Cum profiți de aceasta super ofertă?

  1. CLICK pe acest LINK sau oricare LINK din articol si deschide-ți un cont de parior la agenția online Fortuna – primesti pana la 300 RON INAPOI daca primul tau pariu e pierzator, fara conditii de rulaj.

  2. Mergi la secțiunea Happy Hour și alege minimum 3 evenimente pe bilet, cu o miză de cel mult 100 RON și câștigul tău va fi cu 30% MAI MARE!

HAPPY HOUR:

Luni-Vineri – 15:00 – 16:00

Sâmbătă-Duminică – 11:00 – 12:00

PARIAZA la Fortuna FĂRĂ RISC cu un CLICK AICI!

Oferta se supune unor T&C care pot fi cititi integral AICI:


Dupa ce ai profitat de aceasta SUPER PROMOȚIE, te mai asteapta o Surpriza de care te vei bucura cu siguranta!

Abonament Superpont Premium GRATUIT 30 de zile!

Imediat dupa ce ai deschis contul la FORTUNA de pe linkul sau imaginea de mai sus, solicita Abonamentul TAU 100% GRATUIT pentru 30 de zile accesand Acest LINK! Dureaza doar un minut!

Te alături celei mai bune comunități de pariori din România!

Timp de 30 de zile de te vei bucura de:

1. Ponturi si bilete zilnice la pariuri, de la 10 tipsteri profesionisti, cu rata de succes de peste 70%; in afara de fotbal, aici gasesti ponturi din tenis, baschet, volei, hockey si alte sporturi de mare interes pentru pariori

2. Acces NELIMITAT in cel mai mare si cel mai bun Grup de pariuri Live de pe Facebook, acolo unde se fac banii adevarati la minut, zi de zi;

3. Un grup de peste 1000 de pariori de top, cu care te vei putea sfatui, cu care imparti opinii, pareri despre meciurile cele mai tari. Cu cat petreci mai mult timp printre pariorii profesionisti, cu atat mai mari sansele sa devii si tu unul din ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here