E mai greu sa pierzi! Orice pariu din weekend are COTA 10.0!

162

Click AICI si ai COTA 10.0 pentru orice pariu jucat pe marile ligi de fotbal ale Europei!

Dupa ce ai profitat de cota marita noi iti oferim GARANTAT 60 ZILE CADOU de Abonament SuperPont PREMIUM!

În perioada 12-13 mai, ne așteaptă o mulțime de meciuri tari în cele mai importante campionate de fotbal din Europa! Cu această ocazie, NetBet ne propune o promoție pe care NU AI VOIE să o ratezi!

Dacă pariezi pe LaLiga, Premier League, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 sau Liga 1 de pe ACEST LINK, ai șansa de a face fără emoții 450 RON PROFIT!

Cum profiți de COTĂ! – Click AICI si AI SUPER COTA 10.0 pentru orice pariu plasat pe LaLiga, Premier League, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 sau Liga 1!

  1. Click pe acest link sau oricare link din articol si Deschide-ti un cont de parior la NetBet, folosind CODUL BONUS: COTA10
  2. Plasează orice pariu pe LaLiga, Premier League, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 sau Liga 1 in perioada 12-13 mai! Suma maxima pe care o poti plasa pentru a primi Cota 10 este 50 RON!
  3. ATENTIE!!!! Atunci cand pariezi pe orice meci din marile campionate, NU iti va arata direct cota marita, dar primii 50 RON vor fi multiplicati cu COTA 10!

FELICITARI! Daca pariul tau va fi WIN, castigurile suplimentare vor fi adaugate contului tau in maxim 48 ore!

Daca pariul tau nu va fi castigator, vei primi oricum DUBLUL mizei inapoi!

PARIEZI practic FARA RISC la NETBET dupa ce dai Click pe acest LINK!

Oferta se supune unor T&C care pot fi cititi AICI!


Dupa ce ai profitat de aceasta SUPER COTĂ de 10.0, te mai asteapta o Surpriza de care te vei bucura cu siguranta!

Abonament Superpont Premium GRATUIT 60 de zile!

Imediat dupa ce ai deschis contul la NetBet de pe linkul sau imaginea de mai sus si ai pariat cei 50 RON pe orice meci din LaLiga, Premier League, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 sau Liga 1, solicita Abonamentul TAU 100% GRATUIT pentru 60 de zile accesand Acest LINK! Dureaza doar un minut!

FELICITARI! Ai intrat in cea mai buna Comunitate de tipsteri si Pariori din Romania!

Timp de 60 de zile de te vei bucura de:

1. Ponturi si bilete zilnice la pariuri, de la 10 tipsteri profesionisti, cu rata de succes de peste 70%; in afara de fotbal, aici gasesti ponturi din tenis, baschet, volei, hockey si alte sporturi de mare interes pentru pariori

2. Acces NELIMITAT in cel mai mare si cel mai bun Grup de pariuri Live de pe Facebook, acolo unde se fac banii adevarati la minut, zi de zi;

3. Un grup de peste 1800 de pariori de top, cu care te vei putea sfatui, cu care imparti opinii, pareri despre meciurile cele mai tari. Cu cat petreci mai mult timp printre pariorii profesionisti, cu atat mai mari sansele sa devii si tu unul din ei!

Grupul Superpont Premium – “spaima” caselor de pariuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here