Cota 60.0 Real Madrid in duelul cu Atalanta!

57

Cota 60.0 Real Madrid in duelul cu Atalanta – Click pe ACEST LINK pentru a profita!

ASTA NU E TOT! Dupa ce vei juca aceasta super cota, primesti din partea noastra 1 lună de Abonament Premium!

Miercuri, 24 februarie, de la ora 22:00, Aatalanta vs Real Madrid va avea loc în turul optimilor de finală Champions League. Cu ocazia acestui meci, Betfair oferă pariorilor fără cont activ o super cotă pentru victoria madrilenilor!

Pariază pe Real Madrid cu un CLICK pe ACEST LINK și poți face 300 RON!

Cum pariezi pe Super Cota Marita 60!

Click pe acest LINK  sau oricare LINK din articol sau pe imaginea de mai sus, si deschide un cont nou la Betfair, folosind codul promoțional Z30N17

Pariază pe victorie Real Madrid

Nu uita că atunci cand pariezi pe Real Madrid, iti va arata cota normala, dar primul pariu de pana la 5 RON va fi plasat automat la SUPER COTA 60!

După ce ai pariat pe cota mărită, mizează încă 50 RON pe alte evenimente la o cotă de minim 1.50, iar cota 60 va deveni COTA 100!

Termeni și Condiții:

  1. Bonusul este valid timp de 30 zile pe Sportsbook.
  2. Acesta trebuie rulat o singură dată, pe o cotă de minim 1.20.
  3. Pentru a citi mai multe informații despre ofertă, te rugăm să accesezi ACEST LINK!

După ce profiți de ofertă, primești Abonament Superpont Premium GRATUIT 30 de zile!

Imediat dupa ce ai deschis contul la Betfair de pe linkul sau imaginea de mai sus si ai pariat pe Cota Marita 60, solicita Abonamentul TAU 100% GRATUIT pentru 30 de zile accesand Acest LINK! Dureaza doar un minut!

FELICITARI! Ai intrat in cea mai buna Comunitate de tipsteri si Pariori din Romania!

Timp de 30 de zile de te vei bucura de:

1. Ponturi si bilete zilnice la pariuri, de la 10 tipsteri profesionisti, cu rata de succes de peste 70%; in afara de fotbal, aici gasesti ponturi din tenis, baschet, volei, hockey si alte sporturi de mare interes pentru pariori

2. Acces NELIMITAT in cel mai mare si cel mai bun Grup de pariuri Live de pe Facebook, acolo unde se fac banii adevarati la minut, zi de zi;

3. Un grup de peste 800 de pariori de top, cu care te vei putea sfatui, cu care imparti opinii, pareri despre meciurile cele mai tari. Cu cat petreci mai mult timp printre pariorii profesionisti, cu atat mai mari sansele sa devii si tu unul din ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here