Profita de COTA 60.0 Marseille sau 40.0 Atletico Madrid si primesti Abonament Premium CADOU!

176

Click DOAR AICI si profita de COTA 60.0 Marseille sau 40.0 Atletico Madrid

ASTA NU E TOT! Dupa ce vei juca aceasta super cota, primesti din partea noastra 2 luni de Abonament Premium!

Miercuri, 16 mai, de la ora 21:45, Olimpque Marseille și Atletico Madrid se vor întâlni în ultimul act al Europa League. Spaniolii sunt favoriți, însă dat fiind parcursul bun al celor de la OM, ne așteaptă cu siguranță un meci echilibrat!

Pariază pe victorie Marseille sau Atletico Madrid și poți face 295 RON profit, respectiv 195 RON – CLICK AICI!

Cum pariezi pe Super Cota Marita! CLICK AICI pentru COTA 60.0 Marseille sau 40.0 Atletico Madrid!

Dupa ce ai pariat pe Cota Marita 60.0 sau 40.0, te mai asteapta o Surpriza de care te vei bucura cu siguranta!

Abonament Superpont Premium GRATUIT 60 de zile!

FELICITARI! Ai intrat in cea mai buna Comunitate de tipsteri si Pariori din Romania!

Timp de 60 de zile de te vei bucura de:

1. Ponturi si bilete zilnice la pariuri, de la 10 tipsteri profesionisti, cu rata de succes de peste 70%; in afara de fotbal, aici gasesti ponturi din tenis, baschet, volei, hockey si alte sporturi de mare interes pentru pariori

2. Acces NELIMITAT in cel mai mare si cel mai bun Grup de pariuri Live de pe Facebook, acolo unde se fac banii adevarati la minut, zi de zi;

3. Un grup de peste 1800 de pariori de top, cu care te vei putea sfatui, cu care imparti opinii, pareri despre meciurile cele mai tari. Cu cat petreci mai mult timp printre pariorii profesionisti, cu atat mai mari sansele sa devii si tu unul din ei!

Grupul Superpont Premium – “spaima” caselor de pariuri

Lansat in urma cu aproape 2 ani, Grupul Superpont Premium numara in prezent peste 950 de membri activi. Cu ponturi si Bilete ale Zilei oferite din cele mai populare sporturi (fotbal, tenis, baschet, rugby, handbal), cu 10 tipsteri profesionsiti de top si cu cel mai mare Grup de Pariuri Live unde zilnic se inregistreaza profituri de sute si chiar mii de lei. Grupul Premium este cunoscut in lumea pariorilor ca fiind o adevarata “sperietoare” pentru casele de pariuri online, datorita profiturilor mari inregistrate de membrii sai.

Nu ne credeti pe cuvant?

Nu ramane decat sa testati fiecare dintre voi, timp de 60 de zile, Grupul Superpont Premium, sa va convingeti de calitatea ponturilor si biletelor zilei oferite de tipsterii Superpont.

Si, bineinteles, sa va bucurati de profituri consistente, pe termen lung, la pariuri sportive!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here