Cota 40.0 Novak Djokovic sa castige Turneul Campionilor!

17

Cota 40.0 Novak Djokovic sa castige Turneul Campionilor – Click pe ACEST LINK pentru a profita!

ASTA NU E TOT! Dupa ce vei juca aceasta super cota, primesti din partea noastra 30 zilei de Abonament Premium!

Pasionat de tenis? Atunci nu trebuie să ratezi această super promoție oferită de Betfair noilor jucători. Deși Novak Djokovic, numărul 1 ATP, este favorit la câștigarea acestei ediții a ATP World Tour Finals, poți miza pe succesul său la o super cotă de 40.0!

Pariază pe Novak Djokovic sa castige Turneul Campionilor cu un CLICK pe ACEST LINK și poți face 195 RON PROFIT!

Cum pariezi pe Super Cota Marita 40.0!

Click pe acest LINK sau oricare LINK din articol sau pe imaginea de mai sus, si deschide un cont nou la Betfair, folosind codul promoțional ZSAN12

Pariază pe Novak Djokovic sa castige Turneul Campionilor – primii 5 RON pariati vor fi inmultiti cu COTA 40.0!

Nu uita că atunci cand pariezi pe Novak Djokovic sa castige Turneul Campionilor, iti va arata cota normala, dar primul pariu de pana la 5 RON va fi plasat automat la SUPER COTA 40.0!

Termeni și Condiții:

  1. Bonusul este valid timp de 30 zile pe Sportsbook.
  2. Acesta trebuie rulat DOAR o singură dată, pe o cotă de minim 1.20. CEL MAI BUN RULAJ POSIBIL la casele de pariuri online il ai la Betfair!
  3. Pentru a citi mai multe informații despre ofertă, te rugăm să accesezi ACEST LINK!

După ce profiți de ofertă, primești CADOU Abonament Superpont Premium GRATUIT 30 de zile!

Imediat dupa ce ai deschis contul la Betfair de pe linkul sau imaginea de mai sus si ai pariat pe Cota Marita 40.0, solicita Abonamentul TAU 100% GRATUIT pentru 30 de zile accesand Acest LINK! Dureaza doar un minut!

FELICITARI! Ai intrat in cea mai buna Comunitate de tipsteri si Pariori din Romania!

Timp de 30 de zile de te vei bucura de:

1. Ponturi si bilete zilnice la pariuri, de la 10 tipsteri profesionisti, cu rata de succes de peste 70%; in afara de fotbal, aici gasesti ponturi din tenis, baschet, volei, hockey si alte sporturi de mare interes pentru pariori

2. Acces NELIMITAT in cel mai mare si cel mai bun Grup de pariuri Live de pe Facebook, acolo unde se fac banii adevarati la minut, zi de zi;

3. Un grup de peste 2400 de pariori de top, cu care te vei putea sfatui, cu care imparti opinii, pareri despre meciurile cele mai tari. Cu cat petreci mai mult timp printre pariorii profesionisti, cu atat mai mari sansele sa devii si tu unul din ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here