COTA 10.0 pentru 1, X sau 2 in finala Europa League!

55

COTA 10.0 pentru 1, X sau 2 in finala Europa League!

Plus CADOU Abonament Superpont Premium GRATUIT 30 de zile!

Olympique Marseille vs Atletico Madrid va avea loc miercuri, 16 mai! Meciul contează după cum bine știi pentru finala Europa League. Indiferent de favorita ta, poți face un super profit datorită promoției oferite de Fortuna!

Pariază pe 1, X sau 2 de pe ACEST LINK și ai șansa de a face 450 RON PROFIT!

Cum participi la Super Promotie! – AICI AI SUPER COTA 10.0 pentru 1, X sau 2 in finala Europa League!

  1.  Click pe acest link sau oricare link din articol si Deschide-ti un cont de parior la Fortuna;
  2.  Efectueaza prima depunere!
  3.  Pariaza pe finala EUROPA LEAGUE Suma maxima pe care o poti paria pentru a primi COTA 10.0 este 50 RON!
  4.  ATENTIE!!!! Atunci cand pariezi pe Marseille vs Atletico Madrid, NU iti va arata direct cota marita, dar primii 50 RON vor fi multiplicati cu COTA 10.0!

FELICITARI! Daca pariul este WIN, castigurile suplimentare vor fi adaugate contului tau in maxim 48 ore!

Daca pariul este unul pierzator, primesti oricum bonusul de bun venit!

Oferta se supune unor T&C care pot fi cititi AICI!


Dupa ce ai profitat de aceasta  SUPER PROMOTIE, te mai asteapta o Surpriza de care te vei bucura cu siguranta!

Abonament Superpont Premium GRATUIT 30 de zile!

  • Imediat dupa ce ai deschis contul la Fortuna de pe linkul sau imaginea de mai sus si ai pariat cei 50 RON pe finala Europa League, solicita Abonamentul TAU 100% GRATUIT pentru 30 de zile accesand Acest LINK! Dureaza doar un minut!

FELICITARI! Ai intrat in cea mai buna Comunitate de tipsteri si Pariori din Romania!

Timp de 30 de zile de te vei bucura de:

1. Ponturi si bilete zilnice la pariuri, de la 10 tipsteri profesionisti, cu rata de succes de peste 70%; in afara de fotbal, aici gasesti ponturi din tenis, baschet, volei, hockey si alte sporturi de mare interes pentru pariori

2. Acces NELIMITAT in cel mai mare si cel mai bun Grup de pariuri Live de pe Facebook, acolo unde se fac banii adevarati la minut, zi de zi;

3. Un grup de peste 1800 de pariori de top, cu care te vei putea sfatui, cu care imparti opinii, pareri despre meciurile cele mai tari. Cu cat petreci mai mult timp printre pariorii profesionisti, cu atat mai mari sansele sa devii si tu unul din ei!

Grupul Superpont Premium – “spaima” caselor de pariuri

Lansat in urma cu aproape 2 ani, Grupul Superpont Premium numara in prezent peste 950 de membri activi. Cu ponturi si Bilete ale Zilei oferite din cele mai populare sporturi (fotbal, tenis, baschet, rugby, handbal), cu 10 tipsteri profesionsiti de top si cu cel mai mare Grup de Pariuri Live unde zilnic se inregistreaza profituri de sute si chiar mii de lei. Grupul Premium este cunoscut in lumea pariorilor ca fiind o adevarata “sperietoare” pentru casele de pariuri online, datorita profiturilor mari inregistrate de membrii sai.

Nu ne credeti pe cuvant?

Nu ramane decat sa testati fiecare dintre voi, timp de 30 de zile, Grupul Superpont Premium, sa va convingeti de calitatea ponturilor si biletelor zilei oferite de tipsterii Superpont. Si, bineinteles, sa va bucurati de profituri consistente, pe termen lung, la pariuri sportive!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here