Concurs cu premii de un milion de lei in acest weekend; inscrierea este GRATUITA

487

Joaca GRATUIT la concursul GOLDEN GOALS la Betfair (CLICK AICI sa te inscrii GRATIS) si castiga pana la 1 MILION RON!

Joaca 100% GRATUIT in concursul Golden Goals de la Betfair si cu putina inspiratie marele premiu in valoare de 1.000.000 RON.

In conditiile in care nu este nevoie sa investesti vreun ban, singurul lucru necesar fiind sa ai cont la Betfair (inregistreaza-te acum de pe acest LINK si incaseaza BONUS 100% pana la 450 RON) chiar n-ar trebui sa ai vreun motiv pentru a nu participa.

Grabeste-te deoarece te poti inscrie doar pana sambata la ora 17:00!!!

Mecanismul concursului

Este simplu. Betfair propune 6 meciuri si tu trebuie sa indici scorurile corecte la fiecare. Simplu si rapid! Pentru aceasta runda meciurile propuse sunt cele din imaginea de mai jos.

NU ESTE NECESAR sa DEPUI VREUN BAN!

TOT ce TREBUIE este sa ai CONT la BETFAIR, daca inca nu ai, CLICK AICI si deschide!

 

Premiile oferite

Sunt structurate pe 2 nivele:

  • JACKPOT de 1.000.000 RON acordat daca se intuiesc toate cele 6 scoruri in mod corect (daca sunt mai multi castigatori premiul se va imparti in mod egal)
  • Premii de consolare de 2.500 RON daca nu se castiga jackpotul (in cazul in care mai multe persoane au acelasi numar de pronosticuri premiul se va imparti).

Asta inseamna ca poti castiga o suma de bani gratuit chiar si cu 5, 4 sau chiar 3 scoruri corecte, cu conditia sa nu fie altcineva care sa aiba mai multe scoruri corecte decat tine.


In plus DUPA CE DESCHIZI cont nou la BETFAIR de pe acest LINK sau oricare LINK din acest articol, ai si 60 ZILE pe Grupul SUPERPONT PREMIUM – Cel Mai Bun Grup de PARIURI LIVE din Romania, cu peste 2300 Membri PREMIUM activi

Lasa datele AICI: superpont.com/subscription dupa ce deschizi contul nou la Betfair si plasezi primul PARIU! pentru activarea Abonamentului PREMIUM!


Inregistreaza-te la Betfair de pe acest LINK si participa gratuit la Golden Goals!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here