Castiga BANI si Pariuri FARA RISC la Fortuna daca pariezi pe Liga 1!

163

Castiga BANI si Pariuri FARA RISC la Fortuna daca pariezi pe Liga 1!

Cu ocazia finalului de sezon al Ligii 1, casa de pariuri online Fortuna oferă o super promoție cu ajutorul cărora poți câștiga BANI și Pariuri Fără Risc! Detalii în rândurile de mai jos!

Cum profiți de ofertă?

Intră în contul tău Fortuna. Dacă nu ai unul, deschide CU UN SIMPLU CLICK PE ACEST LINK și bucură-te de 50% CASHBACK până la 300 RON, fără RULAJ!

Plasează orice pariu de minimum 100 lei, la o cotă de minim 1.40/selecție, pe meciurile din Liga 1, pentru a câștiga un PARIU FĂRĂ RISC DE 25 RON!

Plasează orice pariu de minimum 200 lei, la o cotă de minim 1.40/selecție, pe meciurile din Liga 1, pentru a câștiga un PARIU FĂRĂ RISC DE 50 RON!

Premii de final!

Asigură-te ca la finalul campaniei promoționale te afli în primii 50 jucători în ceea ce privește valoarea totală cumulată a pariurilor plasate. Vei câștiga o parte din cei 20.000 RON:

Locul 1 – 1500 lei
Locul 2-4 – 1100 lei
Locul 5-10 – 700 lei
Locul 11-25 – 400 lei
Locul 26-50 – 200 lei

După ce profiți de ofertă, primești Abonament Superpont Premium GRATUIT 30 de zile!

Imediat dupa ce ai deschis contul la Fortuna de pe linkul sau imaginea de mai sus, solicita Abonamentul TAU 100% GRATUIT pentru 30 de zile accesand Acest LINK! Dureaza doar un minut!

FELICITARI! Ai intrat in cea mai buna Comunitate de tipsteri si Pariori din Romania!

Timp de 30 de zile de te vei bucura de:

1. Ponturi si bilete zilnice la pariuri, de la 10 tipsteri profesionisti, cu rata de succes de peste 70%; in afara de fotbal, aici gasesti ponturi din tenis, baschet, volei, hockey si alte sporturi de mare interes pentru pariori

2. Acces NELIMITAT in cel mai mare si cel mai bun Grup de pariuri Live de pe Facebook, acolo unde se fac banii adevarati la minut, zi de zi;

3. Un grup de peste 1000 de pariori de top, cu care te vei putea sfatui, cu care imparti opinii, pareri despre meciurile cele mai tari. Cu cat petreci mai mult timp printre pariorii profesionisti, cu atat mai mari sansele sa devii si tu unul din ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here