Bonus de reincarcare pana la 500 RON de Paste la Maxbet!

97

Click DOAR AICI și profita de bonus la reincarcare de 100% pana la 500 RON la Maxbet!

Dupa ce ai profitat de oferta noi iti oferim GARANTAT 30 ZILE CADOU de Abonament SuperPont PREMIUM! INTRI GRATUIT pe CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din ROMANIA alaturi de cei peste 1000 membri!

În perioada 25.04 – 28.04, casa de pariuri Maxbet oferă tuturor clienților o surpriză! Poți profita de un SUPER BONUS la reîncărcarea contului, de până la 500 RON!

Cum profiți de bonusul de până la 500 RON?

  1. Intră în contul tău Maxbet. Dacă nu ai încă, deschide un cont nou la MAXBET dând un SIMPLU CLICK AICI sau pe oricare altul din ARTICOL!

  2. Efectuează o depunere de cel puțin 50 RON în perioada 25.04 – 28.04.2019, folosind codul special EASTER

  3. GATA! Te bucuri de un BONUS de 100% până la 500 RON pentru reincărcare!

Pentru T&C promoției, te sfătuim să accesezi această pagină, apoi secțiunea Promoții.

ASTA NU E TOT! Primești Abonament Superpont Premium GRATUIT 30 de zile!

Imediat dupa ce ai deschis contul la MAXBET de pe linkul sau imaginea de mai sus, solicita Abonamentul TAU 100% GRATUIT pentru 30 de zile accesand Acest LINK! Dureaza doar un minut!

Te alături celei mai bune comunități de pariori din România!

Timp de 30 de zile de te vei bucura de:

1. Ponturi si bilete zilnice la pariuri, de la 10 tipsteri profesionisti, cu rata de succes de peste 70%; in afara de fotbal, aici gasesti ponturi din tenis, baschet, volei, hockey si alte sporturi de mare interes pentru pariori

2. Acces NELIMITAT in cel mai mare si cel mai bun Grup de pariuri Live de pe Facebook, acolo unde se fac banii adevarati la minut, zi de zi;

3. Un grup de peste 1000 de pariori de top, cu care te vei putea sfatui, cu care imparti opinii, pareri despre meciurile cele mai tari. Cu cat petreci mai mult timp printre pariorii profesionisti, cu atat mai mari sansele sa devii si tu unul din ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here