50 lei FREE BET la BETANO – Fără depunere și Fără condiții de rulaj!

573

Casa de pariuri Betano oferă o promoție greu de refuzat pariorilor fără cont! Urmează pașii din articol și te alegi cu 50 RON FREE BET pe care îl poți paria pe orice meci de fotbal!

Iată cum iei cei 50 lei:

  1. Deschide cont la BETANO CU UN SIMPLU CLICK AICI;

2. Verifică-ți noul cont;

3. GATA! După ce procesul a fost finalizat, vei primi un  FREEBET DE 50 LEI pe care îi poți juca pe orice meci de fotbal!

Citește atent toate detaliile promoției cu un CLICK AICI

  • Promoția este valabilă până la data de 31.10.2020;
  • Ai 7 zile la dispoziție să faci verificarea;

După ce profiți de ofertă, primești Abonament Superpont Premium GRATUIT 30 de zile!

Imediat dupa ce ai deschis contul la Betano de pe link-ul sau imaginea de mai sus solicita Abonamentul TAU 100% GRATUIT pentru 30 de zile accesand Acest LINK! Dureaza doar un minut!

FELICITARI! Ai intrat in cea mai buna Comunitate de tipsteri si Pariori din Romania!

Timp de 30 de zile de te vei bucura de:

1. Ponturi si bilete zilnice la pariuri, de la 10 tipsteri profesionisti, cu rata de succes de peste 70%; in afara de fotbal, aici gasesti ponturi din tenis, baschet, volei, hockey si alte sporturi de mare interes pentru pariori

2. Acces NELIMITAT in cel mai mare si cel mai bun Grup de pariuri Live de pe Facebook, acolo unde se fac banii adevarati la minut, zi de zi;

3. Un grup de peste 800 de pariori de top, cu care te vei putea sfatui, cu care imparti opinii, pareri despre meciurile cele mai tari. Cu cat petreci mai mult timp printre pariorii profesionisti, cu atat mai mari sansele sa devii si tu unul din ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here