Vaslui – Botosani

59

Pronosticul meu: Vaslui

Analiza: Cu incepere de la 16:30 are loc meciul dintre FC Vaslui si FC Botosani. Prima echipa se afla in lupta pentru un loc de cupa europeana iar cealalta in lupta pentru evitarea retrogradarii si supravietuirea in primul esalon fotbalistic.

Vasluiul este in momentul de fata echipa cu cea mai buna aparare din campionat raportat la meciurile din acasa primind numai 3 goluri. Echipele care au reusit sa inscrie in poarta Vasluiului pe terenul “Municipal” din oras au fost Petrolul, Steaua si Dinamo, fortele acestui campionat. De la inceperea capionatului dupa pauza de iarna Vasluiul nu a primit gol in cele 3 meciuri disputate insa marcat de doar doua ori, simtindu-se despartirile treptate de oamenii importanti din atac, printre care Nicusor Stanciu si Lucian Sanmartean, ambii plecati la liderul Steaua. Echipa din Vaslui nu are indisponibili in aceasta seara, golgheterul la zi al campionatului, Liviu Antal, fiind apt de joc.

In cealalta parte FC Botosani pare sa isi revina din colapsul categoric in care se afundase dupa primele etape ale campionatului. Elevii lui Leo Grozavu au reusit sa treaca cu o diferenta minima de scor de ACS Poli si de FC Brasov, doua echipe slabe ale acestui campionat insa aceste 6 puncte ii urca pe Botosaneni la 4 puncte peste linia retrogradarii si le da un moral bun pentru partida din aceasta seara.
Cu toate acestea Botosaniul are o serie dezastruoasa in deplasare, avand 7 infrangerii consecutive ( cu tot cu meciul pierdut in cupa la Vaslui, scor 4-1) in care au primit 22 de goluri si au marcat doar 4 goluri. Coroborand acest bilant cu faptul ca Vasluiul a primit doar 3 goluri in meciurile de acasa in acest sezon ne putem baza pe o victorie a “galben-verzilor” care vor fi ajutati si de terenul propriu.

Cota: 1.65

Miza: 10

Bilet: Necastigator

Joaca si tu acest pont la BetClic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here