Regulamentul concursului “Fiti si VOI Superpont1x2”

65

 

 1. Participantii trebuie sa aiba peste 18 ani pentru a participa la competitie
 2. Un singur tipster per cont
 3. Logarea in concurs se va face folosind contul de Facebook.
 4. Tipsterii trebuie sa plaseze/posteze cel putin 10 ponturi pe luna pentru a fi eligibili pentru premii.
 5. Odata postat, un pont nu mai poate fi modificat.
 6. Toate ponturile si analizele referitoare la ponturi vor fi unice, nu se vor regasi pe alte siteuri. De asemenea daca vor fi identificate analize preluate/copiate de pe alte siteuri, respectivii useri care vor trisa vor fi exclusi automat din competitie.
 7. Este interzisa, de asemenea, folosirea softurilor de traducere pentru a prelua si traduce analize si ponturi de pe siteuri in alte limbi
 8. Analizele care sustin ponturile trebuie sa fie contina minim 50 de cuvinte pentru a putea fi postate si trebuie sa fie relevante pentru respectivele ponturi. In cazul in care analiza nu sustine pontul, acesta nu va fi luat in considerare.
 9. Cota minima a fiecarui pont este 1.5, nu vor putea fi postate ponturi cu o cota mai mica decat 1.5
 10. Ponturile trebuie plasate cu minim 30 minute inaintea inceperii evenimentului.
 11. Validarea pariurilor castigator/necastigatori va fi realizata de fiecare tipser individual, numai dupa incheierea evenimentului. Odata pariul validat castigator/necastigator, acesta nu va putea fi modificat! ATENTIE mare deci cand validati pariurile!
 12. Validarea pariurilor se va fac in maxim 48 de ore de la incheierea evenimentelor, ulterior nu va mai fi posibil si pariul va fi considerat automat necastigator.
 13. Orice incercare repetata de fraudare, trisare si obtinere de avantaje necuvenite in cadrul acestei competitii se vor solda cu eliminarea din comptitie a respectivilor participanti

 

Premii si castigatori

 

 

 1. 14.  Se acorda trei premii, in valoare totala de 200 euro: locul 1 – 100 euro, locul 2: 60 euro, locul 3: 40 euro.
 2. 15.  Punctajul unui pont castigator se calculeaza inmultind miza (virtuala) plasata pe respectivul pont cu cota pentru respectivul pariu.
 3. 16.  Fiecarui concurrent I se vor adauga in clasament punctele ponturilor castigatoare (calculate conform pct. 12) si I se vor scadea, in cazul ponturilor necastigatoare, mizele plasate pe respectivele ponturi necastigatoare.
 4. 17.  Pentru a putea fi eligibili pentru premii, primii trei concurenti din clasamentul lunar trebuie sa cumuleze doua conditii: sa aiba cele mai mari punctaje si sa aiba o rata de success a ponturilor de minim 60%.
 5. 18.  Perioada concursului 15 martie -14 aprilie 2014

Va rugam, folositi un limbaj adecvat, fara expresii triviale si injurii! Ne rezervam dreptul de a elimina din competitie participantii care nu respecta aceasta regula de bun simt! Superpont1x2 nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul poatarilor participantilor la competitie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here