Pennetta, F – Radwanska, Agnieszka

63

Pronosticul meu: Pennetta, F 3.5

Analiza: Voi vorbi in randurile de mai jos despre finala feminina a turneului de la Indian Wells, o finala surprinzatoare, avand in vedere ca pe tablou se aflau nume precum Na Li, Sharapova, Azarenka sau, de ce nu, Simona Halep.
Italianca Pennetta are in general un an 2014 foarte bun, dar si un parcurs excelent la Indian Wells. Pe un hard destul de lent, pe care-si poate pune in evidenta jocul foarte agresiv din spatele terenului, Flavia a depasit jucatoare foarte bune, aflate intr-o forma cel putin decenta (Stosur, Giorgi, Stephens, Na Li).
Radwanska a avut un traseu ceva mai lejer pana in faza sferturilor de finala. Totusi, poloneza a aratat in meciurile cu Jankovic si Halep de ce este locul 3 mondial si de ce este considerata una dintre cele mai bune jucatoare din punct de vedere tactic.
Cu un joc foarte agresiv si foarte exact din spatele terenului, capabila sa inchida punctele din aproape orice pozitie, Pennetta are o sansa destul de buna in fata unei adversare care, cel putin in sfertul de finala cu Jankovic si semifinala cu Halep, a adoptat un stil ceva mai defensiv. Pennetta are foarte multa experienta la nivel inalt, este fosta jucatoare de top 10, are capacitatea, spre deosebire de Halep, sa inchida punctele din preajma fileului, iar eu consider ca va putea acoperi un handicap de 3.5 game-uri.

Cota: 1.88

Miza: 8

Bilet: Castigator

Joaca si tu acest pont la Unibet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here