FC Barcelona – Real Madrid

63

Pronosticul meu: 2

Analiza: Catalanii nu vor dispune de avantajul arenei proprii, finala Cupei Regelui urmand sa se dispute pe Estadio de Mestalla, in Valencia; in plus, nici forma de moment nu ii avantajeaza, dupa eliminarea din Liga Campionilor de catre Atletico pierzand surprinzator si la Granada, 1-0. Dupa parerea noastra, e vorba de o perioada de slabiciune psihologica, problema care ar putea fi remediata, culmea, de intalnirea cu Madridul, data fiind rivalitatea traditionala si amintirea succesului recent, fabulos, de pe Bernabeu din campionat.
Insa si madrilenii au de razbunat acea infrangerea precum si pe cea de pe Camp Nou, ambele in Primera, si au un moral mult mai bun, fiind in semifinale in CHL si cu o singura infrangere, la Dortmund, in cinci meciuri in toate competitiile.
Si chiar daca nu va juca Ronaldo (cel putin asa se anunta la ora la care scriem) din pricina unei accidentari la coapsa, Ancelotti are in Benzema si Bale o garantie a golurilor.Real Madrid sa ridice trofeul si se poate dovedi o varianta corecta miercuri.

Cota: 2.02

Miza: 5

Bilet: Castigator

Cand are loc meciul: 16.04.2014 19:30

Joaca si tu acest pont la Unibet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here