Concordia Chiajna – Petrolul Ploiești

71

Pronosticul meu: 2

Analiza: Mare favorita din acest meci intalneste o echipa destul de incomoda , cu o banca tehnica noua si care are un moral bun dupa victoria la limita adusa in ultimele minute ale meciului de la Targu Jiu de atacantul brazilian Welington . Petrolul la fel cu o banca tehnica noua insa pentru acest meci va avea nu mai putin de 7 absenti importanti printre care si Mutu si Albin . Petrolul se va simti ca acasa pe stadion Concordie pentru ca ploiestenii vor veni in numar foarte mare la meci aproximativ 3.000 de suporteri isi anunta prezenta la meci , facand deplasarea cu nu mai putin de 15 autocare . Aportul publicului va conta mult in desfasurarea partidei pentru ca este un sentiment unic sa joci in deplasare cu un stadion plin cu suporterii tai , lucru care ii va ambitiona .
In ceea ce priveste desfasurarea partidei , nu va fi deloc usor pentru Petrolul , pentru ca Concordia se va apara si va incerca sa nu lase spatii lucru care distruge total jocul combinativ al ploiestenilor . In acest meci vor intra si nume noi la Petrolul din cauza numarului mare de jucatori indisponibili , jucatori care vor sa demonstreze ca ii pot inlocui pe Mutu sau Albin .
Dar in acest meci diferenta de te tabela va fi facuta de individualitatile din jocul Petroluli si de valoare certa mai mare a jucatorilor .

Cota: 2

Miza: 7

Bilet: Meciul nu s-a jucat inca..

Joaca si tu acest pont la Unibet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here