Brazil v Croatia

82

Pronosticul meu: Yes

Analiza: ncepand cu ora 23:00 va avea loc deschiderea Campionatului Mondial din Brazilia, iar tara gazda intalneste Croatia in partida de deschidere.

* Din grupa A mai fac parte Mexic si Camerun. La prima vedere este o grupa accesibila pentru Brazilia, iar Croatia porneste cu sansa a 2-a si este de asemenea favorita in opinia specialistilor pentru calificarea de pe locul 2, avand un mic avans in fata Mexicului.

* Ma astept la un debut cu trac al celor doua formatii. Brazilia joaca in fata propriilor suporteri si chiar daca lotul este mult ma valoros, ma astept ca jocul gazdelor sa nu fie la cel mai inalt nivel in prima partida. Totusi, Brazilia va castiga in opinia mea, insa la diferenta minima de scor.

* Croatia este o echipa artagoasa, insa nu se va avanta in atac si va spera la un egal care le-ar da mari sperante le calificarea din grupa. In ultimele 5 meciuri, 2 de baraj in fata Islandei si 3 amicale, Croatia nu a pierdut, astfel moralul ar trebui sa fie la cote inalte.

* Chiar daca pe hartie diferenta este mare, ma astept la o partida echilibrata, putin inclinata spre Brazilia.

Predictia mea pentru partida de deschidere a CM este victorie la un gol diferenta in favoarea Braziliei, 1-0 sau 2-1 cel mai probabil.

Cota: 2.90

Miza: 10

Bilet: Meciul nu s-a jucat inca..

Cand are loc meciul: 13.06.2014 00:00

Joaca si tu acest pont la http://superpont1x2.ro/bet-at-home.gif

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here