Bayer Leverkusen – Hertha Berlin

81

Pronosticul meu: Bayer Leverkusen

Analiza: everkusen primeste vizita celor de la Hertha in aceasta dupa-amiaza de la ora 16:30 . Bayer face un retur catastrofal, coborand de pe locul doi pana pe locul al -6-lea , insa cu o victorie poate urca din nou pe loc de UCL , loc ocupat acum de WFL Wolfsburg. Gazdele l-au demis in aceasta saptamana pe antrenorul finlandez, Hyppya , ca urmare a rezultatelor modeste din acest an, Leverkusen castigat un singur meci din ultimele cinci.
De cealalta parte, Hertha ocupa un linistitor loc 10, departe de grijile retrogradarii. Forma echipei din Capitala nu este deloc grozavana, reusind sa-si adjudece un singur punct din ultimele 15 puse in joc. Hertha vine dupa doua deplasari pierdute, in care nu a marcat.
Mizez pe victoria lui Bayer deoarece schimbarea antrenorului ar putea aduce un soc la echipa ,iar formatia gazda este una destul de buna la meciurile disputate in fata propriilor spectatori.
Nici Hertha nu traverseaza o forma prea buna, avand 4 infrangeri in ultimele cinci etape. Leverkusen este motivata sa prinda locul 4, in vreme ce Hertha nu are obiective pe acest final de sezon.

Cota: 1.62

Miza: 10

Bilet: Castigator

Cand are loc meciul: 13.04.2014 14:30

Joaca si tu acest pont la BetClic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here