Nou la Admiral: 50 ROTIRI GRATIS plus pana la 1000 RON BONUS! Afla detalii..

65

50 ROTIRI GRATUITE FARA DEPUNERE + 100 RON Bonus la validarea contului!

Primesti cele 50 de ROTIRI GRATUITE GARANTAT FARA DEPUNERE + 900 RON BONUS + 100 RON EXTRA BONUS SUPLIMENTAR cu un simplu CLICK pe Acest LINK!

Află din acest articol cum poți profita de Super Bonusul oferit de Cazinoul Admiral la înregistrare!

Cum incasezi cele 50 de Rotiri GRATUITE?

Click pe acest LINK sau oricare alt LINK din acest articol si deschide un cont nou de jucator la Cazinoul Admiral – Vei primi cele 50 FREE SPINS după ce îți validezi adresa de email în aceeași zi cu crearea contului!

Rotirile le vei primi si vor putea fi utilizate la cele mai tari Sloturi din cazino: Book of Ra™ deluxe, Sizzling Hot™ deluxe, Lucky Lady’s Charm™ deluxe si Plenty of Fruit™ 40 toate de la NOVOMATIC!!!

Super bonus la prima depunere!

După ce ai deschis contul DE PE ACEST LINK și ai profitat de cele 50 FREE SPINS, efectuează o primă depunere! Vei avea parte de un BONUS 100% PÂNĂ LA 900 RON!

Asta nu e tot! EXTRA BONUS DE 100 RON!

Vei primi un EXTRA BONUS suplimentar in valoare de 100 RON după ce veti finaliza întregul proces de înregistrare, adica dupa ce trimiti o copie a actului de identitate (buletin) valabil și o factură de utilitati nu mai veche de 3 luni.

Incarca toate copiile documentelor direct pe site, mergând la “www.admiral.ro Profil”> “Cont” > “Documente” sau trimițând un e-mail la adresa [email protected] 


Nu mai sta pe ganduri! Joaca-te la Admiral cu 50 ROTIRI GRATUITE si pana la 1000 RON BONUS cu un simplu CLICK PE ACEST LINK!


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here