Depune zilnic la Maxbet si bonusul va creste! Azi ai: Bonus 200%!

1309

Click AICI si profita de BONUSUL ZILEI oferit de Maxbet cu ocazia sarbatorilor de iarnă!

Maxbet, unul dintre cele mai apreciate cazinouri online din România, oferă jucătorilor câte un bonus în fiecare zi, până pe 24 decembrie! Dacă vei profita de întreaga promoție, la final vei primi un cadou surpriză!

Cum obții bonusul zilei – 24 și 25 decembrie – 200%

Deschide un cont la Maxbet cu un CLICK pe LINK-UL acesta!

Depui pe 17 decembrie minim 50 RON, folosind codul promoțional corespunzător, și obții un super bonus! Depui aceeași sumă și a doua zi, cu codul aferent, iar bonusul tău va crește!

Repetă pașii până pe 23 decembrie și vei primi GARANTAT un cadou surpriză pe 24, iar pe data de 25 decembrie vei primi un alt cadou!


Atenție! Bonusurile pot fi accesate doar progresiv! Astfel, dacă începi maratonul mai târziu de 17.12.2018, va trebui să revendici bonusurile anterioare, în ordine crescătoare, pentru a primi bonusul din ziua respectivă.

De exemplu, dacă efectuezi prima depunere pe data de 20.12, trebuie să accesezi bonusurile din zilele anterioare, de la cel mai mic până la cel mai mare, și să introduci codul promoțional corespunzător fiecărui bonus în parte. În caz contrar, nu vei fi eligibil pentru bonusul zilei de 20.12.

Toate detaliile promoției sunt AICI!

Profită de BONUS zilnic la Maxbet cu un CLICK AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here