Primesti gratis 50 RON daca pariezi si nu castigi pe Dinamo vs FCSB

49

Primesti gratis 50 RON daca pariezi si pierzi pe Dinamo vs FCSB

Primesti gratis 50 RON daca pariezi si nu castigi  pe Dinamo vs FCSB

Luni va avea loc o noua confruntare din “Eternul Derby”. Dinamo va primi vizita celor de la FCSB, pe propriul teren, iar in cazul unui succes, “cainii rosii” pot lua in calcul chiar o posibila clasare pe prima treapta a podiumului Ligii 1 la finalul acestei stagiuni. Primesti gratis 50 RON daca pariezi si pierzi pe Dinamo vs FCSB.

ACUM TE POTI INSCRIE GRATUIT IN GRUPUL PREMIUM AL CELEI MAI BUNE COMUNITATI DE PARIORI DIN TARA – CLICK AICI >>> COMUNITATEA SUPERPONT SI VINO ALATURI DE CEI MAI BUNI!

Si pentru ca un asemenea meci nu putea ramane fara o promotie pe masura, agentia de pariuri online NetBet, una dintre cele mai apreciate agentii online din Romania, pune la bataie o super promotie pentru cei care vor alege sa parieze pe Dinamo vs FCSB. Pentru a putea participa la promotie, nu trebuie decat sa urmati pasii de mai jos:

1Accesează contul tau NetBet – Daca nu ai unul, click aici si deschide unul acum, pentru ca ai cel mai mare Bonus de bun venit din Romania – Pana la 1.500 RON.

2 Inscrie-te la promotie accesand ramura PROMOTII de pe siteul NetBet.

1Pariaza minim 100 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singura selectie pe Dinamo vs FCSB (Pana pe 01/05 – ora 20:30). Dacă biletul plasat este necastigator, NetBet iti va oferi un cadou special sub forma a 50 RON FREEBET.

  • NOTA: Doar primul pariu eligibil pre-live sau live pe bilet simplu va fi luat in considerare pentru FREEBET!

Va uram succes si multa bafta!

Echipa SuperPont

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here