Premii în lanț în agențiile Superbet!

418

În ultimele șase zile ale anului, poți prinde unul dintre sutele de câștiguri cu valoare totală de până la 1.000.000 de lei în oricare agenție Superbet cu aparate de joc!

Premii în lanț în agențiile Superbet!

Magic Jackpot și Super Jackpot te invită să închei anul 2019 cu un super-premiu! Tradiționalele pariuri de sezon, pe etapele festive din fotbalul britanic și pregătirea noului sezon de tenis, sunt doar o parte a motivelor pentru care agențiile Superbet te așteaptă! Între 26 și 31 decembrie, miile de aparate de jocuri din agenții oferă o șansă de nerefuzat: premii totale de până la un 1.000.000 de lei care pot fi câștigate în doar șase zile! Jucătorii de sloturi știu bine numele Magic Jackpot și Super Jackpot, care au făcut mii de câștigători la aparate în agențiile Superbet. În aceste zile, activarea celor două câștiguri suplimentare se va face mult mai des, astfel încât fiecare vizită în agenție să poată oferi ocazia unui câștig binevenit de sărbători!

Norocul poate lovi în orice oraș, în fiecare dintre aceste zile speciale, pentru că Magic Jackpot se va activa de aproximativ 100 de ori pe zi, oferind de fiecare dată câte 1.000 de lei unui jucător norocos aflat atunci la aparate. Iar Super Jackpot va apărea de până la 40 de ori în această perioadă și de fiecare dată va face un câștigător al unui premiu de 10.000 de lei! Cum se participă? Se poate câștiga în orice agenție Superbet care are aparate de joc, cu spinuri de valoare minimă 5 lei pentru Super Jackpot sau 0,45 lei pentru Magic Jackpot.

După Crăciun, vino în agențiile Superbet! Te așteaptă cea mai bună ofertă de pariuri sportive, pe fotbal, tenis și sporturi de iarnă, loterii, dar mai ales șansa de a prinde unul dintre cele peste 600 de jackpoturi la sloturile din agenții, în valoare totală de 1.000.000 de lei!

Ai doar șase zile pentru premii în lanț! Joacă și intră în cursă pentru jackpotul tău!

Tot ce ține de campanie poate fi consultat pe site-ul https://www.superbet.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here