Pariuri Live la Casa Pariurilor

796

Totul despre pariurile live la Casa Pariurilor

Pariurile live iti pot aduce rapid bani in cont, dar la fel de rapid te pot lasa fara bani, asa ca inainte de a-ti spune despre pariurile live la Casa Pariurilor vreau sa-ti recomand sa joci astfel de pariuri cu precautie.

Interfata platformei de pariuri live la Casa Pariurilor

Pentru a paria live pe casapariurilor.ro va trebui sa intri pe pagina denumita chiar “Live“. Acolo vei gasi lista de meciuri disponibile pentru pariere live. Acestea sunt frumos compartimentate, initial pe sporturi, iar apoi la fiecare sport in parte in functie de importanta competitiilor. Prin urmare din punct de vedere al interfatei platforma de pariuri live de la Casa Pariurilor are un plus din partea noastra.

Tot la capitolul interfata as remarca faptul ca dand click pe optiunea “Multiview” vom putea vedea oferta completa de pariuri live la 2 sau 3 evenimente. Totul pe aceeasi pagina, ca sa ne fie mai usor sa alegem pariul cel mai bun.

Oferta de pariuri live pe sporturi la Casa Pariurilor

Intr-o duminica seara la ora 18:00 la Casa Pariurilor erau 56 de evenimente pe care se putea paria live, din 5 sporturi. Fotbalul era de departe cel mai bine reprezentat cu 33 de evenimente. Comparativ, la Betano erau in acelasi moment 100 de evenimente pe care se putea paria live. Diferenta este intr-adevar mare dar ea se face la alte sporturi, pentru ca la fotbal la Betano erau 43 de evenimente, adica doar cu 10 mai mult decat la Casa Pariurilor.

Oferta de pariuri live pe eveniment

Aici este marea problema a celor de la Casa Pariurilor atunci cand vine vorba de pariuri live, la oferta pentru fiecare meci in parte. Cel putin la oferta pe fotbal este foarte departe de concurenta. De exemplu, la un meci din Liga 1 erau disponibile aproximativ 30 de optiuni de pariere, cu mult sub ceea ce gaseam la alte case de pariuri. Daca ai de gand sa pariezi live pe cornere sau cartonase atunci Casa Pariurilor clar nu este o optiune pentru tine. Daca insa joci in general pariuri clasice, pe rezultat final, pe numarul de goluri, pe handicapuri etc atunci Casa Pariurilor poate fi o alternativa.

Cotele la pariuri live

Greu de stabilit cat de bune sunt aceste cote deoarece la pariuri live ele sunt in continua miscare. La Finala EFL Cup care avea loc in momentul in care scriam acest articol la Casa Pariurilor cotele erau 1.60 3.95 5.00, in timp ce la Betano erau 1.67 4.00 5.00. La un meci din Liga 1 la Casa Pariurilor cotele erau 11.50 3.30 1.50, iar la Betano erau 9.50 3.35 1.55. Am facut insa aceste comparatii intre Casa Pariurilor si cea mai buna casa de pariuri licentiata in Romania. Altfel vor sta lucrurile, cu siguranta, daca comparatia ar fi facuta cu alti operatori.

In concluzie Casa Pariurilor nu este la momentul actual o agentie de pariuri licentiata de top atunci cand vine vorba de pariuri live. Mai sunt lucruri de imbunatatit. Dar, daca esti la inceput in lumea pariurilor online iti recomand sa pariezi pentru moment live la Casa Pariurilor deoarece interfata este destul de simplista, astfel incat vei paria fara multe batai de cap si fara sa risti sa pariezi pe ceva ce nu cunosti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here