Pariu fara risc, cota marita sau procent din suma, care bonus la pariuri este mai bun pentru tine?

89

Casele de pariuri online incearca sa atraga clientii noi prin diverse oferte promotionale de bun-venit. In ciuda faptului ca sunt destui care considera aceste bonusuri neatractive, in realitate situatia este opusa. Orice bonus este bine-venit in orice domeniu si asa stau lucrurile si in pariurile sportive. La locul de munca primesti bonus daca-ti faci treaba foarte bine sau daca atingi un anumit target, la facultate primesti bonus (bursa) daca ai rezultate notabile, iar la pariuri primesti bonus daca deschizi cont nou si efectuezi o depunere sau plasezi un pariu.

De ce conditiile de rulaj ale bonusurilor nu trebuie sa te impiedice sa aplici pentru ele?

Atata timp cat conditiile de eliberare a bonusului nu sunt absurde atunci nu vad vreun motiv pentru care n-ai beneficia de un astfel de supliment. 90% dintre pariorii online depun bani in cont pentru a paria o perioada medie sau lunga de timp, nu pentru a-i scoate peste o saptamana. Jucand pariuri in mod firesc si rulajul va fi facut fara prea mari batai de cap.

Singurul caz in care conditiile de rulaj avute de bonusuri sunt dificil de indeplinit este acela in care ai obiceiul sa joci sume foarte, foarte mici pe bilet. Daca de exemplu tu joci zilnic 3 RON la pariuri chiar nu are rost sa iei bonusul oferit de Maxbet (deschide cont acum) de 900 RON acordat la prima depunere. Altfel, chiar n-ai niciun motiv pentru care sa nu beneficiezi de un astfel de bonus.

Ce tipuri de bonusuri de bun-venit exista la casele de pariuri online recomandate de SuperPont?

Avem la operatorii de pariuri pe internet 3 tipuri de bonusuri. Ideal ar fi sa beneficiezi de toate, dar in continuare iti voi spune si cum ar trebui sa alegi aceste bonusuri, in functie de buget si de stilul de pariere.

Bonusuri sub forma unor cote marite

La anumite meciuri importante unele case de pariuri ofera cote substantial marite pentru clientii noi care pariaza pe acele echipe care primesc cote crescute. De exemplu, la Betfair am avut constant in acest an cote de 4 sau 5 pentru cei care deschideau contul si plasau primul pariu pe victoria Barcelonei. Au fost foarte dese cazurile in care jucand 50 RON pe victoria Barcelonei se castiga odata pariul si mai apoi se apoi se acorda bonus castigul obtinut dupa marirea cotei.

De exemplu depuneai 50 RON ii jucai pe cota marita de 5 iar daca iesea pariul primeai 50 RON inapoi cash si inca 200 RON bonus. Chiar suna bine!

Acest bonus este indicat celor care nu au o banca foarte mare pentru a paria. Cu o depunere de doar 50 RON (Betfair) sau 40 RON (Netbet) vei putea castiga chiar si 600 RON (au fost cazuri cand cotele marite ajungeau pana la 12). Astfel banca ta de pariere primea un supliment consistent, chiar daca era vorba despre un bonus.

Casele de pariuri care ofera clientilor noi bonus sub forma unor cote marite sunt betfair.ro si netbet.ro. Urmareste sectiunea de Promotii pariuri de pe site-ul nostru pentru a afla cand este momentul sa deschizi cont la una din cele 2 agentii si sa profiti astfel de o super cota. Tine cont ca daca vei beneficia de o astfel de cota marita nu vei mai putea primi bonusul pentru prima depunere oferit de agentia respectiva.

Bonusuri sub forma unor pariuri fara risc

Dintre agentiile recomandate de SuperPont doar Unibet acorda un prim pariu fara risc. Valoarea maxima a pariului fara risc este de 250 RON, iar in cazul in care acel prim pariu este castigator suma va fi returnata in cont cu conditii de rulaj care nu sunt greu de indeplinit (de 3 ori pe cote de minim 1.40).

Acest bonus este indicat celor care vor sa incerce sa faca rapid rost de o suma consistenta fara sa-si asume vreun risc. Deschizi cont aici la Unibet, depui 250 RON si joci primul pariu pe biletul zilei de azi. Daca iese biletul vei castiga (in cazul in care biletul zilei are cota de cel putin 4) dintr-un foc peste 1.000 RON, bani pe care-i poti retrage imediat si poti lua din ei chiar si 3 bonusuri dintre cele pe care le voi prezenta putin mai jos. In cazul in care nu iese biletul vei primi cei 250 RON inapoi si vei avea de rulat 750 RON in urmatoarele 30 de zile pe cote de minim 1.40, adica vei avea de jucat in medie 25 RON / zi pentru a elibera bonusul in timp util.

Bonusuri ca procent din prima depunere

Cele mai multe bonusuri oferite de casele de pariuri sunt de acest tip, de fapt din cei 6 operatori recomandati de site-ul nostru 5 ofera astfel de bonusuri. Cu ajutorul acestor sume suplimentare vei avea mai multi bani in cont pentru pariuri. De exemplu, la betano.ro daca vei depune 200 RON vei putea paria imediat cu 400 RON. Conditiile de rulaj, in general, nu sunt foarte greu de indeplinit de catre un parior cu rezultate acceptabile.

Bonusurile de acest tip recomandate de SuperPont sunt cele de la:

Cum ai putea sa transformi 50 RON intr-o suma mult mai mare?

Cu putina inspiratie si doar 3 pariuri castigate consecutiv ai putea ajunge sa pariezi cu nu mai putin de 1.800 RON, asta in conditiile in care tu investesti doar 50 RON. Sigur, te intrebi cum este posibil acest lucru. Simplu, urmeaza pasii prezentati de mine mai jos si alege cu inspiratie maxima pariurile.

Pas 1

 1. Deschide cont la Betfair in momentul in care gasesti o promotie cu cota marita pentru clientii noi, nu uita sa introduci codul promotional corespunzator promotiei.
 2. Depune 50 RON si pariaza-i pe echipa care are cota marita (pariul 1).
 3. Daca iese pariul vei primi 50 RON cash si, sa spunem ca va fi o cota marita de 4, 150 RON bonus.
  Joaca bonusul de 150 RON pe un bilet cu cota 2.35-2.40 (pariul 2)
 4. Daca iese pariul vei primi 200 RON cash (diferenta dintre castigul total si 150 RON).
 5. La castigul de la pariul 2 se adauga cei 50 RON restituiti de la pariul 1 si ai acum in cont 250 RON, dupa doar 2 pariuri plasate si castigate.
 6. Retrage cei 250 RON.

Pas 2

 1. Deschide cont la Unibet si depune cei 250 RON.
 2. Joaca primul pariu la Unibet cu 250 RON pe un bilet cu cota 3.60-3.70 (pariul 3)
 3. Ai castigat pariul si vei avea in cont 900 RON.
 4. Retrage cei 900 RON

Pas 3

 1. Deschide cont la Maxbet si depune cei 900 RON folosind codul promotional MAXBET100
 2. Dupa ce pariezi o data cei 900 RON pe cote de minim 2.00 (nu trebuie jucati toti banii pe un singur bilet) vei primi bonus 900 RON.

Iata cum incepand cu doar 50 RON si prinzand 3 pariuri (unul pe o echipa mare favorita precum Barcelona, unul pe un bilet cu cota 2.35+ si un al treilea pe un bilet cu cota 3.60+) vei ajunge sa pariezi cu nu mai putin de 1.800 RON.

Care din cele 3 tipuri de bonusuri oferite de agentiile de pariuri pe internet crezi ca este mai rentabil?

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here