TREBUIE sa stii toate acestea inainte de a paria la Casa Pariurilor

97

Vrei sa alegi Casa Pariurilor pentru a paria online dar nu esti decis sa faci pasul final si sa deschizi contul? Citeste acest articol si sunt sanse mari sa te convingi ca merita sa alegi aceasta casa de pariuri pe internet. Pariaza la Casa Pariurilor abia dupa ce vei citi toate aceste informatii.

Ce trebuie sa stie oricine pariaza la Casa Pariurilor

pariaza la Casa Pariurilor
Click pe imagine pentru a incepe sa joci la Casa Pariurilor

1. Site-ul casapariurior.ro este operational “2in1”

Ce inseamna mai exact “2in1”? Adica poti sa joci pe el bilete online sau poti pur si simplu sa-ti faci biletele cu care sa mergi in agentiile stradale. Oferta de pariere si cotele sunt identice, spre deosebire de Fortuna sau Stanleybet unde ai o platforma pentru pariuri online si una pentru pariuri offline. Asta nu poate decat sa fie in avantajul pariorilor.

2. Verificarea contului trebuie facuta in maxim 30 de zile de la prima depunere

Cine pariaza la Casa Pariurilor trebuie sa stie ca din momentul in care ai deschis cont la ei si ai facut prima depunere atunci in maxim 30 de zile va trebui sa faci si verificarea contului. Aceasta se face foarte simplu pe e-mail, dar cel mai bine este ca la momentul in care vei primi un mail de la staff-ul agentiei pe acest subiect sa respecti ceea ce ti se va scrie in el.

3. Retragerile sub 1.000 RON sunt platite in aceeasi zi in agentiile stradale

Vrei sa retragi pana la 1.000 RON din contul tau Casa Pariurilor online? Daca o faci pana pe la ora 11 atunci in cursul serii vei putea intra in posesia banilor din agentia in care ai solicitat retragerea. Daca insa retragerea este mai mare de 1.000 RON atunci banii ii vei primi in ziua urmatoare, oricum foarte rapid. Este una dintre putinele case de pariuri online care pune la dispozitia jucatorilor aceasta facilitate, de a putea depune si  retrage in agentie.

4. Poti depune chiar si 10 RON

Da, daca alegi sa depui din agentiile stradale in contul online, poti sa depui numai 10 RON. Astfel poti sa intri cu o miza minima si sa joci cateva pariuri all in pe parcursul unui weekend iar la capatul lui sa ajungi la un castig destul de consistent comparativ cu suma cu care ai inceput. Daca nu esti un parior high roller si joci sume mici, iti recomandam sa te indrepti spre casapariurilor.ro, deschide un cont nou de parior si incepe sa joci la ei.

5. Poti paria din aplicatiile pentru mobil disponibile pe casamobile.ro

Stai mai mult pe internet de pe telefon decat de la calculator? Atunci intra pe casamobile.ro si descarca aplicatia Casa Pariurilor, indiferent daca ai un dispozitiv pe iOS sau unul pe Android.

Acum ca ai aflat din acest articol cele 5 lucruri pe care trebuia sa le stii inainte sa joci la Casa Pariurilor, sfatul nostru este sa intri pe site-ul lor, atat pe desktop, cat si pe mobil si sa incepi experienta de pariere alaturi de una dintre cele mai bune case de pariuri din Romania!

Daca ai si alte nelamuriri despre agentie iti stam la dispozitie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here