Modalitati de plata/depunere/retragere la Casa Pariurilor

198

Afla din acest articol care sunt modalitatile de plata la Casa Pariurilor online. Vezi cum poti sa depui bani in contul online de pe casapariurilor.ro si cum poti sa retragi bani din acelasi cont.

Metode de depunere la Casa Pariurilor

Pentru a efectua o depunere la Casa Pariurilor trebuie sa te loghezi in cont si in partea draepta sus, sub balanta contului sa dai click pe “PORTOFEL“. Se va deschide in acel moment pagina de depuneri, pagina care arata astfel:

Ai 6 modalitati de depunere prezentate, dintre care poti alege doar 4 daca esti in fata calculatorului.

Depunerea cu cardul de credit la Casa Pariurilor

 1. Selecteaza metoda de plata respectiva.
 2. Scrie suma pe care vrei s-o depui (minim 20 RON)
 3. Da click pe “DEPUNETI”.
 4. Se va incarca o pagina de forma celei de mai jos.
  In acea pagina trebuie sa completezi / selectezi:- numarul cardului – numarul din 12 cifre de pe fata cardului
  – luna / an – selecteaza luna si anul expirarii cardului (le gasesti pe fata cardului)
  – CVV2 – codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului
  – Cod promotional – casuta trebuie lasata necompletata
 5. In final dai click pe “DEPUNERE” si contul tau de pariuri online de la Casa Pariurilor va fi alimentat.

Depunerea prin Skrill si Skrill 1-Tap la Casa Pariurilor

Indiferent daca alegi Skrill sau Skrill 1-Tap va trebui sa introduci suma pe care vrei s-o depui, si sa dai click pe “DEPUNETI“. Vei fi redirectionat catre pagina Skrill, unde trebuie sa te loghezi in cont si sa confirmi plata.

Depunerea minima prin Skrill la Casa Pariurilor este de 50 RON.

Depunerea prin Paysafecard la Casa Pariurilor

Dupa ce selectezi aceasta metoda de plata va trebui sa introduci suma pe care vrei s-o depui si sa dai click pe “DEPUNETI“. Vei fi redirectionat catre pagina mypaysafecard.com, unde trebuie sa te loghezi in cont si sa confirmi plata.

Depunerea minima prin Paysafecard la Casa Pariurilor este de 20 RON.

Depunerea prin Ordin de plata

Nu este o metoda de plata prea folosita deoarece trebuie sa mergi la banca sau la oficiul postal si sa completezi un ordin de plata. In aceste conditii nu intru in detalii despre completarea ordinului de plata, dar le poti gasi si singur pe casapariurilor.ro, in sectiunea “PORTOFEL“, optiunea “Ordin de plata“.

Depunerea din agentiile Casa Pariurilor

Pentru a depune bani in contul de pariuri online de la Casa Pariurilor direct din agentiile stradale va trebui sa mergi intr-o astfel de agentie cu cartea de identitate si numele de utilizator avut la casa de pariuri.

Depunerea minima din agentiile stradale Casa Pariurilor in contul online este de doar 10 RON.

Metode de retragere de la Casa Pariurilor

Poti retrage fonduri din contul tau online de la Casa Pariurilor prin metodele prezentate in imaginea de mai jos.

Retragerea prin Skrill de la Casa Pariurilor

Daca ai alimentat contul cu Skrill vei putea retrage bani in acesta. Trebuie sa ai in vedere ca se plateste un comision de 1% din suma retrasa. Va trebui sa scrii suma pe care vrei s-o retragi si sa dai click pe “TRIMITETI CEREREA“.

Minimul ce poate fi retras prin Skrill de la Casa Pariurilor este de 50 RON.

Retragerea in contul bancar de la Casa Pariurilor

In campul unde scrie “Introduceti suma” va trebui sa scrii suma pe care doresti s-o retragi. Dupa aceea va trebui sa completezi si IBAN-ul contului bancar, solicitarea fiind trimisa prin accesarea butonului “TRIMITETI“.

Alegand aceasta metoda de plata banii iti vor ajunge in contul bancar si-i vei putea retrage cu cardul de la banca.

Retragerea din agentiile stradale Casa Pariurilor

Daca alegi aceasta modalitate de a scoate banii din cont pe langa introducerea sumei pe care vrei s-o retragi va trebui sa selectezi si agentia in care vei primi banii. In momentul in care confirmi retragerea dand click pe “TRIMITETI” vei primi 2 coduri. Unul este codul contului tau si al doilea este codul platii. Cu ambele, dar si cu cartea de identitate trebuie sa mergi la agentia selectata pentru a primi banii.

In cazul unei retrageri sub 1.000 RON plata va fi facuta in maxim 24 de ore, in timp ce in situatia in care retragerea este mai mare se poate sa dureze pana la cel mult 2 zile.

Tine cont ca ai la dispozitie 3 zile pentru a merge sa ridici banii. In caz contrar acestia vor reveni in contul tau de pariuri online si va trebui sa soliciti o noua retragere.

Asa cum ai putut vedea din acest articol la Casa Pariurilor ai modalitati variate de a depune si retrage banii din cont. O poti face direct din agentii, fara sa te mai complici cu contul bancar, poti apela la un intermediar precum Skrill sau Paysafecard sau la o banca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here