Metode de depunere si retragere la casele de pariuri

419

Metodele de depunere si de retragere la casele de pariuri online sunt suficiente astfel incat sa poti alimenta contul de pariuri indiferent de locul sau momentul unde te afli.

1. Cardul de credit / debit

In conditiile in care pentru a avea un cont la o casa de pariuri online este necesar sa ai cel putin 18 ani se poate spune ca depunerea cu cardul poate fi facuta de orice client al casei de pariuri. Indiferent de tipul cardului, daca nu exista restrictie referitoare la platile pe interent, vei putea sa alimentezi contul de pariere.

In cazul in care n-ai card bancar si vrei sa aplici pentru unul iti recomand sa alegi unul de tip Visa, asta deoarece la unele casele de pariuri atunci cand depui folosind un card Mastercard nu vei putea retrage banii decat prin transfer bancar. Astfel poti sa ai o problema legata de limita minima de retragere (daca ai fi retras pe un card Visa ai fi putut scoate si 50 RON, pe cand daca trebuie sa retragi prin transfer bancar s-ar putea ca limita sa fie ceva mai mare).

Cardul pe care-l recomand pentru a-l folosi la casele de pariuri online este Visa Electron de la Banca Transilvania. Aplicand pentru un astfel de card nu vei plati taxe pentru emitere sau pentru administrare anuala, dar nici pentru plata cumparaturilor cu cardul, plata facturilor la bancomatele BT sau la retragerea banilor de la bancomatele BT.

2. Paysafecard

Cea mai buna metoda de depunere atunci cand n-ai bani in contul bancar si din diverse motive nu-l poti alimenta este Paysafecard-ul. Indiferent ca este prima ora a diminetii sau miezul noptii, cand bancile sunt inchise, vei gasi mai mult ca sigur un aparat (PayPoint) de la care sa cumperi Paysafecard. O sa ai nevoie de cont pe mypayafecard.com, acolo unde vei introduce codul PIN al cardului. Ulterior, atunci cand alegi Paysafecard ca metoda de plata la casa de pariuri veti fi trimis catre site-ul mypaysafecard.com, acolo unde va trebui sa accepti plata.

3. Skrill

Un portofel electronic partial similar cu Paysafecard. Marele avantaj al acestei metode de plata apare la retrageri, mai ales daca ai si un card Skrill. Astfel vei putea retrage banii de la casa de pariuri si in doar 2-3 ore de la retragere banii sa intre in contul Skrill si de acolo, avand card Skrill, poti merge la orice bancomat care accepta Mastercard pentru a scoate banii. Skrill mai este o alternativa si daca nu vrei sa folosesti un card personal pentru a depune si retrage bani de la casele de pariuri online. Vei folosi cardul personal doar pentru a alimenta si pentru a retrage bani din Skril.

4. Direct din agentii sau din agentiile partenere.

La Netbet (deschide cont aici) se pot depune si retrage bani prin intermediul agentiilor Smith&Smith. La alte case de pariuri online, nerecomandate insa de SuperPont, poti depune si retrage bani direct din agentiile lor stradale. In acest mod scapi de necesitatea de a avea un cont bancar. Pe langa acest aspect mai trebuie luat in calcul si faptul ca vor ajunge banii la tine mult mai rapid, de multe ori chiar in ziua in care ai solicitat retragerea.

5. Transfer bancar

Avand primele 3 metode prezentate in articol la dispozitie, transferul bancar nu este decat o solutie de avarie. Simplul fapt ca trebuie sa astepti chiar si 2 zile lucratoare pana ajung banii in contul casei de pariuri ma face sa nu recomand aceasta metoda de plata.

6. Alte metode de plata

As introduce aici in primul rand Neteller, dar mai sunt si alte metode de plata. Personal insa nu cred ca ai de ce sa alegi o alta metoda in afara de primele 4 prezentate putin mai sus.

Click aici pentru a paria online la una dintre casele de pariuri preferate de romani!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here