Loto la Casa Pariurilor + Kino Grecia

515

Loto la Casa Pariurilor

Loteriile internationale reprezinta unul dintre punctele forte ale operatorului de jocuri de noroc online Casa Pariurilor. Nu cred ca exageram cu ceva cand spunem ca daca nu gasesti aici o loterie atunci n-o vei gasi in alta parte in Romania. In acest articol iti prezentam avantajele pentru care trebuie sa joci Loto la Casa Pariurilor.

De ce sa joci Loto la Casa Pariurilor

Gasesti pe casapariurilor.ro in sectiunea “Loto” loterii pe toate gusturile. Nu mai putin de 27 de loterii erau disponibile pentru a se paria pe ele atunci cand am scris acest articol. Poti sa-ti incerci norocul la loterii precum Loto Italia Win For Life 10/20, unde sansele de castig sunt destul de mari, sau la loterii precum Singapore TOTO 6/49, unde sansele de castig sunt ceva mai mici. Daca nu iti sta mintea doar la pariuri online, atunci jocurile de Loto sunt pentru tine.

Daca tot am adus aminte de loteria Singapore – TOTO 6/49 trebuie spus ca daca vei fi intr-atat de norocos incat sa indici 5 din cele 6 numere extrase, cu o miza de doar 1 RON vei lua nu mai putin de 210.000 RON.

Amatorii de senzatii tari isi mai incearca norocul si la Canada At. Bucks 5/41, acolo unde daca este indicata varianta corecta se va castiga cu 1 RON mizat nu mai putin de 200.000 RON.

Castiguri consistente pot fi obtinute si la loterii din Europa. Daca de exemplu indici corect 6 din cele 20 de numere extrase la Italia – 10e loto Evolution 20/90 vei castiga de 12.500 de ori suma pariata. La Belgia Keno 20/70 cine joaca 1 RON pe 8 numere si le prinde va castiga nu mai putin de 46.250 RON.

Este drept ca tot ceea ce am prezentat mai sus sunt scenariile ideale, dar se poate risca si mai mult pe combinatii mai putin riscante. De exemplu, 3 numere prinse la Letonia – Keno 20/62 iti aduce de 30 de ori suma investita, in timp ce 2 numere prinse la SUA – Wisconsin Badger 5/31 iti aduce de 39 de ori suma mizata.

Kino Grecia la Casa Pariurilor

Un capitol special in sectiunea Loto de pe casapariurilor.ro este reprezentat de Kino Grecia. Vorbim de o loterie la care au loc extrageri din 5 in 5 minute, zilnic de la ora 9:00 si pana la ora 22:00. Se extrag 20 de numere din 80, iar cotele oferite sunt tentante, dupa cum poti vedea si in imaginea de mai jos. Cine indica corect 4 din cele 20 de numere extrase castiga de 300 de ori suma mizata.

loto la casa pariurilor

Ai in acest articol cam tot ce trebuie sa stii despre loteriile internationale de la Casa Pariurilor.

Inchei cu un sfat foarte important: pariaza doar atat cat iti permiti sa pierzi! Avand loc extrageri din 5 in 5 minute vei fi tentat sa mizezi haotic si sa intri in banii destinati altor cheltuieli, lucru care nu este indicat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here