Cum plasezi primul pariu la Casa Pariurilor

194

Vrei sa pariezi pentru prima data la Casa Pariurilor online si nu stii cum sa procedezi? Ne-am gandit la tine si in acest tutorial iti vom arata ce trebuie sa faci pentru a juca un astfel de pariu la una dintre agentiile de pariuri online preferate de pariorii romani.

Cum plasezi primul pariu la Casa Pariurilor – citeste mai jos!

Mai intai este necesar sa deschizi cont la Casa Pariurilor (Click pe acest LINK pentru a deschide un cont nou de parior), dupa care va trebui sa te loghezi in el.

Dupa aceea in partea stanga a paginii web ai lista de sporturi disponibile pentru pariere. In prima faza va trebui sa dai click pe sportul pe care vrei sa pariezi.

In momentul in care ai dat click pe Sport vor fi afisate evenimentele disponibile pentru pariere din sportul respectiv. Acestea sunt ordonate in functie de importanta lor, incepand dupa cum se poate observa si in imaginea de mai jos cu Campionatul Mondial de Fotbal care va avea loc peste mai bine de 3 luni. De aceea pentru a alege un meci mai trebuie sa dai click si pe competitia din care face parte evenimentul respectiv, tot in partea stanga a paginii web.

Am dat click pe Anglia Premier League, moment in care pe ecran imi sunt afisate evenimentele din prima liga engleza.

Mai departe avem 2 optiuni:

  1. Dam click pe “Arata filtru” si selectam un anumit tip de pariu din lista pentru care vrem sa vedem cotele la toate meciurile din competitia respectiva.
  2. Dam click pe numarul din dreptul unui anumit meci pentru a vedea intreaga oferta de pariere pentru meciul respectiv.

In fine, am gasit pronosticul dorit, caz in care va trebui sa dam click pe cota sa. Aceasta va fi afisata pe fundal rosu iar in partea dreapta a paginii web se va incarca pronosticul pe biletul de pariuri.

Daca vrem sa jucam doar un pronostic, adica un pariu single, scriem miza in casuta din dreptul la “TOTAL” (eu am scris 10 in imaginea de mai sus) si dam click pe “Trimiteti“. Vom fi intrebati daca confirmam pariul, iar daca raspundem cu “Da” pariul va fi jucat.

Casa Pariurilor banner header

Cum pariem un bilet multiplu la Casa Pariurilor

La fel cum am explicat mai sus, se adauga si alte pronosticuri pe biletul de joc. Si tot la fel ca mai sus va trebui scrisa miza in dreptul la “TOTAL“, dat click pe “Trimiteti” si confirmat pariul.

Cum pariem un bilet in sistem la Casa Pariurilor

Pentru a juca un astfel de bilet va fi necesar sa dam click pe “Sistem“, buton care este afisat deasupra pronosticurilor de pe biletul de joc.

Acum va trebui bifata cel putin o casuta din cele afisate, adica trebuie ales sistemul sau sistemele pe care vrem sa le jucam. Avand 4 pronosticuri pe bilet puteam bifa pe biletul din imaginea de mai jos 1/4 (4), 2/4 (6), 3/4 (4) sau 4/4 (1). Numarul dintre paranteze reprezinta numarul de variante avute de sistemul respectiv. Am bifat 2/4 si am scris miza 18.
Atentie la faptul ca miza se va imparti la numarul de variante jucate, pentru a fi stabilita miza pe varianta. Eu bifand sistemul 2/4 cu 6 variante si scriind miza 18 as avea miza de 3 RON pe fiecare varianta. Daca as fi bifat si casuta de 3/4 cu 4 variante as fi avut o miza de 1.8 RON pe fiecare varianta.

Mai departe, la fel ca la biletul multiplu trebuie dat click pe “Trimiteti” si trebuie confirmata plasarea pariului.

Cum pariem un bilet in sistem cu baze la Casa Pariurilor

Pentru a juca un bilet in sistem cu baze va trebui de asemenea sa schimbam din “Simplu” in “Sistem“. Trecand mouse-ul in dreptul cotei fiecarui pronostic vom observa un semn precum cel incercuit de mine in imaginea de mai jos.

Daca bifam acel semn inseamna ca pronosticul respectiv va fi baza pe bilet, adica neaparat va trebui sa fie castigator pentru a avea sanse sa castigam biletul. Pronosticul ales ca baza se va distinge de celelalte deoarece va aparea pe un fond roz pe bilet (vezi imaginea de mai jos) si va scris “FIX” deasupra cotei.

In continuare se va proceda la fel ca la biletul in sistem. Se va selecta sistemul sau sistemele pe care vrem sa le jucam si se va scrie miza totala a biletului. In imaginea de mai jos eu am selectat un bilet cu o baza in sistem 2 din 4, jucat cu o miza de 18 RON, adica 3 RON pe fiecare varianta. Castig ceva daca primul pronostic iese obligatoriu si cel putin 2 din celelalte 4 pronosticuri.

Asa se joaca un bilet simplu, multiplu, in sistem, respectiv in sistem cu baza la Casa Pariurilor online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here