Cum pariezi pe sporturi virtuale la Casa Pariurilor

87

De cateva luni, Casa Pariurilor a decis sa introduca sporturile virtuale in oferta lor de pariere online, prilej de bucurie pentru jucatorii romani. Acest articol iti dezvaluie cum sa plasezi pariuri online pe sporturi virtuale la Casa Pariurilor si tot ce vrei sa afli pe acest subiect de interes.

Cum plasezi pariuri pe sporturi virtuale la agentia Casa Pariurilor

Pariuri pe curse virtuale de caini la agentia Casa Pariurilor

O data la fiecare 3 minute incepe cate o cursa virtuala de caini pe care tu poti paria cu minim 5 secunde inaintea desfasurarii fiecarei curse. La orice cursa participa 6 caini si ai urmatoarele optiuni de pariere, dupa cum urmeaza. CLICK AICI si pariaza pe sporturile virtuale la Casa Pariurilor!

  • Castigatorul cursei: alege unul din cei 6 caini care crezi ca va castia cursa.
  • Locul 1-2: cainele pe care mizezi trebuie sa se plaseze pe unul din primele 2 locuri pentru ca tu sa castigi pariul
  • Locul 1-2-3: pariul este identiccu cel de mai sus, diferenta fiind ca vei alege un caine, iar acesta trebuie sa se claseze in primii trei
  • Clasare in ordine: acest pariu pe care multi il prefera la Casa Pariurilor este unul care iti ofera o cota foarte atractiva (cota este mai mare de 10.0) si castigi pariul daca cei 2 caini pe care i-ai ales se vor situa pe primele 2 locuri, in ordinea pe care o mentionezi.
  • Clasare indiferent de ordine: un pariu oarecum identic cu cel de mai sus, singura diferenta este ca in acest caz nu este nevoie sa mentionezi ordinea in care vor termina cei doi caini alesi, este de ajuns sa alegi doar 2 caini care trebuie sa se claseze pe primele 2 locuri.
  • Multiticket: ai posibilitatea de a plasa mai multe pariuri pe acelasi bilet, insa fiecare combinatie va avea o miza corespondenta, astfel ca miza minima va creste direct proportional cu numarul de combinatii jucate.

Cursele virtuale de cai la Casa Pariurilor au fix aceleasi reguli ca si cele de caini, explicate anterior

Pariuri pe curse reale de caini la Casa Pariurilor

Pe langa cursele de caini virtuale, explicate mai sus, la Casa Pariurilor poti acum sa pariezi si pe curse reale de caini. Adrenalina la maxim si castiguri pe masura te astepata la acest tip de pariere special. Vezi oferta de pariuri online de la Casa Pariurilor si apuca-te de treaba!

Care este diferenta intre cele doua pariuri? Daca primul tip de curse se refera sunt realizate exclusiv pe computer, cel de-al doilea tip de curse sunt preinregistrate cu caini adevarati, redate aleatoriu in sistem.

Tipurile de pariuri pe care le ai la dispozitie sunt aceleasi ca in cazul celor 2 sporturi virtuale (curse virtuale si caini si curse virtuale de caini).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here