Cum pariez online la Betfair

54

Sa pariezi online la Betfair nu este deloc complicat, desi unii asa ar crede. Nu ma refer aici la sectiunea de Exchange, despre care am scris mai in detaliu in articolul Back si Lay la pariurile Exchange., ci la sectiunea Sportsbook a site-ului Betfair.

Cum pariez bilet simplu la Betfair

Pentru a juca un bilet cu un singur eveniment trebuie sa intri pe pagina Sportsbook de pe site-ul Betfair. Pe acea pagina in partea stanga gasesti cateva linkuri rapide catre competitiile importante sau catre listele de meciuri din ziua curenta din anumite sporturi.

Acceseaza oferta de pariere pentru un anumit sport dand click pe sportul respectiv din lista pe care o gasesti in partea superioara a paginii web.

Ai selectat sportul si acum iti vor fi afisate linkuri catre cateva competitii, meciurile din sportul respectiv pe care se poate paria live si partidele care vor incepe in timp scurt.

In cazul in care competitia pe care vrei sa pariezi nu se regaseste in lista atunci va trebui sa dai click pe “Rasfoire toate“, optiune pe care o poti vedea in imaginea de mai sus in partea dreapta. In pagina nou deschisa va trebui sa selectezi o tara si ulterior o competitie din tara respectiva (eu am dat click pe Austrian Soccer si mi-au fost afisate campionatele pe care se poate paria din Austria).

Acum ai mai multe alternative:

  1. In cazul in care vrei sa plasezi un pariu pe rezultatul final al unui meci din lista da click efectiv pe cota acestuia.
  2. Daca doresti sa vezi intreaga oferta de pariere pentru un anumit meci fie dai click pe numele echipelor fie dai click pe sageata de dupa cote.
  3. Daca doresti sa vezi oferta de pariere pentru toate meciurile disponibile dar pentru alt tip de pariu, nu pentru rezultatul final ai in partea de sus “Cotele meciului“. Daca dai click pe acel buton o sa poti schimba tipul de pariu din cotele pentru rezultat final in tipul dorit de tine.

In momentul in care ai selectat un pronostic in partea dreapta a paginii web se va deschide biletul de pariuri.

Pe bilet trebuie sa completezi miza (in imaginea mea apare 10) si sa dai click pe “Plaseaza pariuri” pentru a juca biletul.

Da click aici pentru a juca pariuri simple la Betfair!

Cum pariez bilet multiplu la Betfair

Modul de alegerea al pronosticurilor de pe bilet l-am explicat mai sus. La fel trebuie procedat la fiecare meci in parte. In momentul in care ai selectat si al doilea pronostic pe biletul de pariere va aparea si sectiunea “Selectii multiple”.

La biletul multiplu in momentul in care ai minim 3 pronosticuri pe bilet o sa-ti apara si posibilitatea de a juca un pariu in sistem (voi vorbi despre el mai jos). Trebuie sa ai in vedere faptul ca pentru a juca un bilet multiplu la Betfair este necesar sa scrii miza dorita in casuta in dreptul careia scrie “(x1)” (vezi imaginea de mai jos unde am scris eu miza 10). Da click pe “Plaseaza pariuri” si biletul a fost jucat.

Joaca acum un bilet multiplu la Betfair!

Cum joc pariuri in sistem la Betfair

Sistemul la Betfair poate fi jucat scriind miza pe biletul de pariuri in dreptul sistemului dorit. Tine cont de faptul ca miza scrisa se va inmulti cu numarul de pariuri scris in dreptul casutei respective (eu in imagine am scris miza 5 si cum in dreptul acelei casute avem Duble (x3) inseamna ca miza totala va fi de 15 RON).

Da click aici pentru a juca pariuri in sistem la Betfair!

Cum joc pariuri in sistem cu baze la Betfair

Din pacate la Betfair nu pot fi jucate sisteme la pariuri cu baza.

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here