Cum pariez online la Betano

131

In urma cu exact un an de zile aparea pe piata pariorilor online din tara noastra o agentie totala necunoscuta romanilor. Intr-un timp atat de scurt a reusit sa atraga zeci de mii de pariori, desi concurenta nu este deloc una de neglijat. Prin ce a atras pariorii poti afla din articolul 3 motive pentru care merita sa pariezi la Betano.

Daca vrei sa joci bilete la pariuri la Betano este necesar sa ai un cont de pariuri, cont pe care-l poti deschide daca dai click aici.

Cum pariez bilet simplu la Betano

Ca sa joci un bilet cu un singur meci trebuie sa sa intri pe pagina “Pariuri” de pe site-ul casei de pariuri . Acolo, in partea stanga, vei vedea lista sporturilor pe care se poate paria. Da click pe sportul pe care vrei sa joci. In cazul in care vei alege cel mai popular sport, fotbalul, in prima faza iti sunt afisate competitiile principale, dupa care ai o impartire pe zone geografice, iar la Europa pe nivelul competitiilor.

In momentul in care ai selectat o anumita tara in centrul paginiii web o sa fie afisat evenimentul sau evenimentele disponibile pentru pariere care corespund cerintelor tale. Sunt afisate, in ordinea importantei, meciurile din toate competitiile tarii alese. Eu am dat click pe Spania si mi-au fost afisate meciurile disponibile pentru pariere din aceasta tara, incepand cu Cupa Regelui si continuand cu liga secunda.

Acum ai mai multe alternative:

  1. In cazul in care vrei sa plasezi un pariu pe rezultatul final sau numarul de goluri al unui meci din lista da click efectiv pe cota acestuia.
  2. Daca doresti sa vezi intreaga oferta de pariere pentru un anumit meci da click pe numarul cu + in fata din dreptul meciului dorit (de exemplu daca as fi vrut sa vad oferta de pariere la meciul Barcelonei ar fi trebuit sa dau click pe +156).
  3. Daca vrei sa vezi oferta de pariere pentru toate meciurile disponibile si pentru alte tipuri de pariuri, ai in partea de sus aceste tipuri de pariuri (Sansa dubla, Piete calificate etfc). Trebuie sa dai click pe textul tipului de pariu pentru care vrei sa vezi oferta.

Atunci cand ai selectat un pronostic el va aparea pe un fond mai rosu (precum in imaginea de mai jos) si in acelasi timp in partea dreapta a paginii web se va deschide biletul de pariuri.

Pe bilet trebuie sa completezi miza (in imaginea mea apare 10) sau profitul pe care vrei sa-l obtii daca pariul va fi castigator (in imaginea de mai sus apare 170) si sa dai click pe “Pariaza acum” pentru a juca biletul.

Da click aici pentru a juca pariuri simple la Betano cu BONUS 500 RON

Cum pariez bilet multiplu la Betano

Modul de alegerea al pronosticurilor de pe bilet l-am explicat mai sus. La fel trebuie procedat la fiecare meci in parte. In momentul in care ai selectat si al doilea pronostic o sa vezi ca va apare pe biletul de pariuri si optiunea “Multiple“.

In plus, in momentul in care ai minim 3 pronosticuri pe bilet o sa-ti apara si posibilitatea de a juca un pariu in sistem (voi scrie despre el mai jos). Trebuie sa ai in vedere faptul ca pentru a juca un bilet multiplu la Betano este necesar sa scrii miza dorita in casuta in dreptul careia scrie “= 1“, sub tabul Multiple (vezi imaginea de mai jos unde am scris eu miza 10). Da click pe “Pariaza acum” si biletul a fost jucat.

Joaca acum un bilet multiplu la Betano!

Cum joc pariuri in sistem la Betano

Pariul in sistem la Betano poate fi jucat scriind miza pe biletul de pariuri in dreptul sistemului dorit. Tine cont de faptul ca miza scrisa se va inmulti cu numarul de pariuri scris in dreptul casutei respective (eu in imagine am scris miza 5 si cum in dreptul acelei casute avem “Duble = 3” inseamna ca miza totala va fi de 15 RON).

Da click aici pentru a juca pariuri in sistem la Betano!

Cum joc pariuri in sistem cu baze la Betano

Pentru a juca un sistem cu baze la Betano va trebui sa alegi una sau mai multe baze. Poti face acest lucru bifand “B”-ul din dreptul pronosticului care vrei sa fie baza (vezi primul pronostic de pe biletul meu de mai jos). Apoi scrie miza in casuta din dreptul sistemului dorit (exact ca la pariul tip sistem explicat mai sus) si da click pe “Pariaza acum” pentru a juca biletul.

Pentru ca un bilet la pariuri cu baze sa aiba sanse de castig este obligatoriu ca baza sau bazele selectate sa fie castigatoare. Dupa aceea mai este nevoie sa iasa minimum din numarul pe care l-ai cerut in sistem. De exemplu in imaginea de mai jos am un bilet de tipul “1 baza + 2/3”. Daca prind baza (Alaves) si cel putin 2 din celelalte 3 pronosticuri am castigat; dar daca prind cele ultimele 3 pronosticuri si nu prind baza am pierdut.

In cazul in care te-ai convins cat de usor este sa pariezi online la Betano as vrea sa-ti mai spun ca agentia de pariuri iti dubleaza instant prima depunere pana la cel mult 500 RON, adica daca vei depune 500 RON vei avea 1000 RON pentru a juca la pariuri.

Inregistreaza-te aici la Betano si primesti bonus 100% pana la 500 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here