Cash out la casele de pariuri online, ce este si ce avantaje are

462

De cash out mai mult ca sigur nu sti prea multe si n-ai auzit daca ai pariat pana acum doar la agentiile stradale. Este posibil sa fi auzit termenul in reclamele pe care si le fac casele de pariuri online la TV si cam atat. Ce este insa cash out-ul si de ce este de mare ajutor pariorilor?

Ce este cash out-ul la casele de pariuri online

Cash out sau cash in cum mai apare la unele agentii de pariuri este posibilitatea oferita de operator pariorului de a inchide un pariu in aproape orice moment din meci. Activand acest cash out poti securiza o parte din castig sau poti acoperi o parte din pierderi.

Pana sa apara cash out-ul ne-am lovit de multe ori de momente in care jucam un pariu pre-meci si dupa 20-30 de minute din meci regretam ca am jucat acel pariu. Regretam si acum, doar ca regretul este mai mic, deoarece inchidem imediat pariul si recuperam mare parte din posibilele pierderi.

Alti pariori au avut multe momente cand mai ramaneau pe bilet in 2-3 meciuri si ar fi dorit sa joace contra la fiecare dintre ele pentru a lua o parte din castigul de pe bilet. Lucrul acesta era mai greu daca meciurile se jucau simultan. Nu la fel stau lucrurile de cand avem optiunea cash out.

Aceasta trebuie folosita cu cap si nu trebuie abuzat de ea, daca se poate spune asa. Daca meciul curge conform analizei personale n-are rost sa inchizi pariul doar pentru a securiza o parte din castig. In multe cazuri vei regreta ca ai folosit optiunea si vei ajunge s-o utilizezi haotic.

Poti folosi cash out-ul in situatii de genul:

  1. Joci un pariu pe o anumita echipa si atunci cand se anunta echipele de start afli ca de la echipa pe care ai mizat vor fi lasati pe banca de rezerve 2-3 jucatori importanti. In acest moment poti lua in calcul functia cash out pentru ca sansele de reusita ale pariului scad si astfel ai putea securiza o parte din eventualele pierderi.
  2. Pariezi pe o echipa care porneste cu sansa a doua si ea reuseste sa tina aproape de favorita. Totusi,  trece timpul si nu vrei sa-ti mai asumi riscuri deoarece echipa favorita preseaza, caz in care activezi functia cash out si vei castiga o suma de bani, mai mica decat cea pe care ar fi urmat s-o primesti la final daca iesea pariul, dar mai mare decat investitia.
  3. Pariezi un bilet compus din 8 evenimente, ies primele 6 care se joaca mai devreme si mai ramai cu 2 in desfasurare care vor avea loc mai tarziu. Daca activezi functia cash out vei primi din partea casei de pariuri un castig care sa te multumeasca atunci poti inchide pariul. Atentie insa, nu inchide toate pariurile in care mai ramai in 1-2 jocuri, deoarece altfel mai bine nu mai luai acele 1-2 meciuri pe bilet si ai fi avut un castig mai bun.

Case de pariuri online la care poate fi utilizata optiunea Cash out:

Pariaza aici la una din casele de pariuri la care ai posibilitatea sa dai cash out partial!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here