Superbet – Verificarea contului – Cum se face?

Home » Superbet – Verificarea contului – Cum se face?

Verificarea contului Superbet este un proces fără de care nu te poți bucura la maximum de toate funcțiile agenției și, ba mai mult, este chiar unul obligatoriu, impus de către ONJN. Mai departe te vom învăța cum se face verificarea contului la Superbet, pas cu pas.

Verificare cont Superbet

Pași verificare cont Superbet

Ai posibilitatea de a face verificarea contului în două moduri posibile. Unul dintre acestea este trimiterea unei poze cu buletinul la adresa de e-mail suport@superbet.ro. Asigură-te că în corpul e-mail-ului vei scrie toate informațiile corect și motivul pentru care îi contactezi.

Metoda cea mai comună este direct pe site, iar pașii pe care trebuie să-i urmezi sunt următorii:

  • Accesează site-ul Superbet;
  • Loghează-te în contul de jucător;
  • Odată conectat, dă click pe username în partea de sus;
  • În pagina de profil vei vedea rubrica aferentă verificării contului. Intră pe ea;
  • Acolo, vei putea încărca poza cu actul de identitate. Asigură-te că este o poză clară, în care buletinul este încadrat perfect;
  • Apasă apoi pe butonul de trimitere a documentului către verificare și așteaptă până când documentul va fi vaildat.

Pentru a avea contul complet verificat, ține cont de faptul că trebuie să-ți validezi și numărul de telefon mobil. Pentru asta, accesează din contul tău secțiunea aferentă verificării prin SMS. Vei primi un cod printr-un mesaj pe telefon, pe care va trebui să-l treci în această secțiune.

Documente necesare

După cum am menționat, îți va fi cerută cu siguranță o poză cu buletinul. Ea trebuie să fie clară și toate detaliile de pe acestea să fie lizibile, adică: numele complet, CNP-ul, adresa.

În cazul în care vei dori să efectuezi retrageri sunt șanse să ți se ceară și dovada metodei de plată. Ce înseamnă asta? Înseamnă că trebuie să furnizezi de asemenea și o poză cu cardul tău bancar. În această situație, va trebui să urmezi instrucțiunile oferite de operator.

Unele case de pariuri îți vor cere și dovada adresei. Cei de la Superbet nu precizează asta, însă dacă îți vor cere, cel mai probabil va trebui să trimiți o copie după un extras de cont bancar sau după o factură de utilități, practic documente oficiale în care este trecută adresa ta din buletin.

Ce se întâmplă dacă nu efectuezi verificarea contului Superbet?

Ai la dispoziție 30 zile din momentul în care îți deschizi cont să faci verificarea. Dacă nu realizezi acest proces, contul tău va fi blocat definitiv.

În plus, dacă nu ai contul Superbet verificat, nu vei putea depune sume totale mai mari de 900 lei. De asemenea, nici retrageri nu poți efectua.

Așadar, fără un cont verificat nu te poți bucura de experiența oferită de casa de pariuri Superbet.

Bonus la verificare

Sunt șanse ca în momentul verificării contului să beneficiezi chiar de un bonus din partea Superbet. De obicei, aceste bonusuri sunt fără depunere și constau în rotiri gratuite, pariuri sau bani bonus. Pentru a vedea dacă există un bonus activ pentru verificare, dă click pe butoanele din acest articol și descoperă oferta actuală.

Cât durează verificarea contului?

Verificarea contului poate dura până la 72 ore. Dacă acest lucru nu se întâmplă în intervalul de timp menționat, este necesar să iei legătura cu ei la adresa de e-mail menționată mai devrem sau chiar prin chat-ul Live de pe site-ul operatorului.

Concluzie

Ai văzut cât de ușor este să treci prin procesul KYC Superbet și mai ales cât de important este. Așadar, te sfătuim să urmezi sfaturile pe care noi ți le-am prezentat și să-ți verifici contul imediat după ce l-ai deschis pentru a te bucura la maxim de experiența oferită de una dintre cele mai bune case de pariuri online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

↯ Oferte Recomandate ↯

100 rotiri Fără Depunere cu rulaj 1x!

333 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!

100 rotiri FĂRĂ DEPOZIT la Shining Crown

350 rotiri Shining Crown FĂRĂ DEPOZIT!

444 rotiri fără depunere la Sweet Bonanza 1000!

200 rotiri Fără depunere + 20 RON la pariuri

69 rotiri FĂRĂ DEPUNERE la cazino nou!

 

Rotiri fără depunere!