Superbet retragere câștiguri – Cum se face?

Home » Superbet retragere câștiguri – Cum se face?

Retragerea câștigurilor la casa de pariuri online Superbet se face foarte ușor. În articolul următor îți voi prezenta fiecare pas pe care trebuie să-l urmezi. În plus, voi vorbi și despre metodele disponibile de plată din care poți alege.

Pașii pentru procesul de retragere Superbet

Pentru a face la Superbet o retragere trebuie doar să urmezi câțiva pași foarte simpli. Iată, mai jos, care sunt aceștia:

  • Te conectezi în contul tău și accesezi pagina de profil;
  • Du-te la secțiunea numită Retragere;
  • Selectează metoda de plată dorită;
  • Scrie suma pe care vrei să o retragi;
  • Așteaptă până când tranzacția va fi procesată și aprobată.

După cum vezi, ai doar câteva etape de trecut pentru a te bucura de câștigurile tale la Superbet.

Ce metode de retragere sunt disponibile

La Superbet ai parte de mai multe metode de retragere. Alege cea mai bună opțiune pentru tine. Din experiență personală, îți pot spune faptul că cele mai multe retrageri se fac cu ajutorul cardului bancar.

Agenții stradale

Pentru a face o retragere cash la Superbet în agențiile stradale, trebuie să selectezi această metodă de plată și să introduci suma dorită. Apoi, trebuie să te prezinți la ghișeul agenției alese cu buletinul și cu codul care se va genera în momentul cererii de retragere.

În agențiile Superbet poți retrage și 1 RON dacă asta îți dorești, iar suma maximă ce se poate retrage este de 45.000 RON. Dacă suma dorită este de cel mult 4000 RON, poți primi banii chiar în aceeași zi. Dacă este mai mare, va trebui să aștepți până la 24 de ore.

Cardul bancar

Retragerile cu cardul bancar la Superbet durează până la 6 zile lucrătoare. Totuși, dacă cardul tău are funcțiile Visa Direct sau Mastercard Moneysend activate, atunci te poți alege cu banii chiar în 30 minute. Poți retrage folosind această metodă minim 20 RON și maxim 20.000 RON.

Paysafecard

O altă opțiune interesantă de retragere Superbet este prin Paysafecard. Odată ce ai ales această metodă de plată, completează suma dorită și introdu datele tale Paysafecard pentru a te conecta la aplicație.

Acolo trebuie să confirmi tranzacția. Prin Paysafe poți retrage la Superbet cel puțin 20 RON și cel mult 20.000 RON. Vestea bună este că banii intră imediat în cont.

Skrill

Dacă folosești portofelul electronic Skrill, atunci alege această opțiune de plată și, la fel ca la Paysafecard, conectează-te în aplicația portofelului electronic, apoi aprobă retragerea.

Cu Skrill poți retrage de asemenea minim 20 RON și cel mult 45.000 RON, iar durata de așteptare este practic zero, deoarece banii intră imediat în cont.

Neteller

Un alt portofel virtual prin care poți retrage câștigurile Superbet este Neteller. Pașii de urmat sunt aceiași ca la Skrill. De asemenea, limitele de tranzacție sunt și ele identice.

Transfer bancar

Ai la dispoziție și retragerea prin transferul bancar. Superbet nu impune o sumă maximă, deci poți retrage oricât! Totuși, suma minimă pe care o poți retrage este de 20 RON. Durata este de până la 1 zi lucrătoare, apoi banii vor fi transferați automat în contul tău bancar dacă ai efectuat cel puțin o depunere prin acesta.

Poți retrage doar prin metoda folosită la depunere!

O chestiune foarte importantă este legată de faptul că poți efectua retrageri doar prin metodele prin care ai și depus. Spre exemplu, dacă ai depus prin card, nu vei putea retrage banii pe Skrill.

Pentru a avea la dispoziție mai multe metode de retragere, trebuie să efectuezi depuneri folosind toate metodele pe care dorești să le folosești mai departe.

Ce comision percepe Superbet la retragere? 

Superbet nu percepe comision pentru retrageri. Dacă vei efectua însă mai multe retrageri în aceeași zi, atunci agenția va aplica un comision în valoare de 5 RON pentru fiecare retragere extra.

Nu uita de faptul că vei avea de plătit o taxă impusă de lege. Aceasta valorează 3% din sumele care nu depășesc 10.000 RON. Cu alte cuvinte, dacă retragi 1000 lei, o taxă de 30 lei va fi aplicată. Acești bani vor fi automat redirecționați către bugetul de stat, conform legii. Cu cât suma pe care o retragi este mai mare, cu atât și taxele pot crește.

Cum anulezi o retragere Superbet?

Dacă te-ai răzgândit și vrei să anulezi o retragere la Superbet, trebuie să te duci în istoricul tranzacțiilor. Dacă retragerea pe care vrei să o anulezi se află În așteptare, atunci poți opri procesul și banii vor intra automat la loc în contul tău de jucător.

Concluzie

Sper că acest articol te-a ajutat să înțelegi cum funcționează procesul de retragere. De asemenea, după cum ai văzut, ai aflat faptul că Superbet oferă o mulțime de metode de retragere. Limitele minime și maxime sunt foarte bune, iar timpul de așteptare este și el destul de mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

↯ Oferte Recomandate ↯

100 rotiri Fără Depunere cu rulaj 1x!

333 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!

100 rotiri FĂRĂ DEPOZIT la Shining Crown

350 rotiri Shining Crown FĂRĂ DEPOZIT!

444 rotiri fără depunere la Sweet Bonanza 1000!

200 rotiri Fără depunere + 20 RON la pariuri

69 rotiri FĂRĂ DEPUNERE la cazino nou!

 

Rotiri fără depunere!