Tripla zilei hochei 17 septembrie

62

tripla17sept

Tripla zilei in hochei de astazi este formata dintrun meci din MHL: echipa gazda este o echipa foarte bun de sub ,insa oaspetii de astazi sunt putini mai “nebunatici”,dar speram ca jocul sa fie echilibrat.

Al doilea meci este din KHL(“Rusii mari”) cum imi place mie sa zic in care se intalneste cea mai defensiva echipa pe teren propriu din sezonul trecut si anume Yaroslav cu Ekaterinburg,o echipa destul de cumpatata in privinta golurilor.

Meciul 3 este tot din KHL si se joaca intre o echipa nou formata :Sochi,care este destul de compacta din ce vad si echipa Kazan,cea mai defensiva echipa care joaca pe teren advers din sezonul trecut!

Nu pot sa mentionez meciul de astazi dintre Dinamo Moscova si Magnitogorsk,deoarece este un derby!Primele 2 locuri din cele 2 coferinte de anul trecut,Magnitogorsk fiind castigatoare play-off-urilor din KHL de anul trecut.In primul meci din acest sezon dintre ele Magnitogorsk-ul a defintat echipa din Moscova cu 6-1,astazi ma astept la un meci mai strans,cu putine goluri,dar cu incrancenare total.Mizez under 5,5 aici!

Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here