Recomandarile zilei din fotbal by ERC 29 August 

129

In week-enduri va voi propune de acum incolo mai multe tipuri de pariuri pe care eu le joc de mai bine de 2 ani de zile !

Vom avea : “soliștii zilei”, ” combi cu goluri pana la pauza “, “duble” din campionatele pe care le urmăresc ( Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A, Liga 1 si Rusia) Deci sa începem 

  • Soliștii zilei 

Am ales o tripla in care mizez pe 3 favoriti cerți din punctul meu de vedere: Arsenal a cam castigat toate meciurile din ultimii 3 ani cu Newcastle, indiferent unde s-au disputat, Dinamo Moscova nu isi mai permite pasi gresiti daca isi dorește sa lupte pentru sezonul european 2016-2017, iar acest meci ii este la îndemâna, in timp ce noul Milan are nevoie de o victorie concludenta pentru a prinde incredere pentru noul sezon. Bacca sau poate chiar Mario pot face diferența  !

Incredere 8/10

 

  • Combi goluri pana la pauza 

Dupa cum bine știți, voi cei care ne urmăriti de ceva timp, eu am un pariu preferat 🙂 Peste 1.5 goluri pana la pauza ! De astazi revenim in forta cu acest tip de pariu!

Prima varianta este compusă din 3 meciuri jucate in sistem 2/3 si 3/3 cu partide in care cred ca sunt șanse foarte bune a se marca de minim 2 ori pana la pauza !

Incredere 7/10 

 

  • Dublele zilei 

V-am pregătit si 3 duble din Premier League, Bundesliga si Russian Premier League !

Meciurile sunt alese pe mai multe criterii : forma, istoric H2H, statistica le care se adauga si un feeling personal 🙂

7/10, 8/10, 7/10 încrederea !

   
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here