Promotii si oferte pentru Barcelona vs Real Madrid – Fa profit cu El Clasico!

88

Promotii si oferte pentru Barcelona vs Real Madrid – Fa profit cu El Clasico!

Cel mai așteptat meci al planetei are loc duminică, 28 octombrie, de la ora 17:15. De aceea, echipa SuperPont ți-a pregătit un scurt articol în care îți prezintă cele mai tari Promotii si oferte pentru Barcelona vs Real Madrid! Citește integral rândurile de mai jos și află cum să faci profit cu EL CLASICO!

Promotii si oferte pentru Barcelona vs Real Madrid - Fa profit cu El Clasico!

Casa de pariuri Betfair

Cei de la Betfair ne oferă o promoție greu de ratat! Mai precis, este vorba despre o MEGA COTĂ 30.0 pentru minim un gol marcat în Barcelona vs Real Madrid. Concret? Ai șansa de a face 145 RON PROFIT!

Click AICI sau pe poza de mai jos si profita de COTA 30.0 pentru gol marcat in El Clasico!


Casa de pariuri Unibet

Cei de la Unibet s-au gândit la absolut toți pariorii. Indiferent de echipa pe care o susții sau de rezultatul pe care vrei să mizezi, ai șansa de a o face la o super cotă! Atenție! Eventualele câștiguri vor fi acordate CASH și NU AU CONDIȚII DE RULAJ! Le vei putea retrage pe LOC!!!

AICI ai COTA 25.0 BARCELONA – Poți face 250 RON fără condiții de rulaj!

AICI ai COTA 25.0 EGAL in EL CLASICO – Poți face 250 RON fără condiții de rulaj!

AICI ai COTA 25.0 REAL MADRID – Poți face 250 RON fără condiții de rulaj!


Casa de pariuri NetBet

La NetBet poți miza pe numărul de goluri din El Clasico! Fie că vrei să pariezi pe minim 3 în meci, fie că vrei să o faci pe sub 3, te invităm să accesezi link-ul de mai jos pentru a profita de COTA 50.0!

Click AICI pentru COTA 50.0 Peste/Sub 2.5 goluri in El Clasico!


Așadar, acestea sunt cele mai tari Promotii si oferte pentru Barcelona vs Real Madrid. Îți recomandăm să profiți de cât mai multe dintre ele, pentru a avea șansa de a face un profit cât mai bun!


Casa de pariuri 888Sport

Cei de la 888Sport s-au gândit la fanii ambelor echipe! Astfel, ei îți oferă super cote mărite pentru Barcelona sau Real Madrid! Rămâne la alegerea ta să o joci pe care vrei!

Pariază cu un CLICK AICI pe Barcelona sau Real Madrid si poti face 275 sau 475 RON!


Casa de pariuri Sportingbet

Și cei de la Sportingbet s-au gândit la preferințele tuturor pariorilor! Astfel, ea ne acordă o super COTĂ 50.0 pentru orice rezultat din El Clasico!

Ai COTA 50.0 pentru 1, X sau 2 in El Clasico cu un CLICK AICI!

 


Ai profitat de una dintre oferte folosind link-urile de mai sus? Ti-am pregitat o surpriza!

ABONAMENT GRATUIT Superpont Premium 30 ZILE GARANTAT indiferent ce pariezi!

După ce ți-ai deschis cont de pe unul dintre link-urile din acest articol, vei primi din partea noastră un cadou! ACCES 30 ZILE în cea mai bună comunitate de pariuri LIVE din România!

Solicita Abonamentul TAU 100% GRATUIT accesand acest LINK dupa ce ai pariat pe Barcelona vs Real Madrid, folosind DOAR linkurile de mai sus!


Mult Succes,

Echipa SuperPont!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here