Despre pariuri by SuperPont

166

   
Dragi prieteni, 

Multi dintre voi ne cunosc de 2 ani jumatate, perioada in care am înființat pagina de Facebook SuperPont 1×2, insa istoria noastră legată de pariuri a început acum vreo 17-18 ani.

Am început, asa cum sunt convins ca majoritatea dintre voi a facut-o, la casele offline ( pe vremea aceea Astra si Orizont erau in mare verva). Si cum puteam sa începem activitatea de “parior” decât cu un bilet castigator ! 🙂 ( deja începeți sa va recunoașteți, nu-i asa ? )

Dupa primul bilet câștigător deja ti se pare totul atat de simplu, crezi ca poti face bani foarte multi din pariuri, fara mari eforturi … Deja te crezi zeul pariurilor 🙂 Insa realizezi foarte repede si brutal, pe propriul buzunar, ca nu e chiar asa.

Primele bilete jucate erau cu maximul de selecții, normal. Parca ma si vad cum căutam in revista pusă la dispoziție de casa de pariuri, toate echipele care erau lideri in toate campionatele din lume si ii adaugam pe bilet ( suna extrem de familiar, nu-i asa ? )

Cotele erau, bineînțeles de la 40-50 in sus. Râdeam de cei ce jucau cote de 5-10, iar cotele de 2 mi se păreau de-a dreptul hilare. 

Iar mizele cu care jucam erau evident, foarte mici. Doar găsisem peștișorul de aur, urma sa ma îmbogățesc din pariuri mizând 2 lei pe cote imense 🙂

Totul era insa o mare iluzie, care nu a continuat foarte mult, doar vreo 15 ani 🙂

In următoarele parti ale acestui articol va vom prezenta, detaliat, toate etapele prin care am trecut, pana am ajuns sa realizam ca tot ce am facut pentru aproape 15 ani a fost total GREȘIT. 

Si va vom prezenta principiile pe care noi ne ghidam si de la care nu ne abatem atunci când vine vorba de pariuri sportive. 

Intre timp puteți intra in cea mai tare comunitate de pariori din Romania !

Toate detaliile AICI https://www.superpont.com/premiumregister/index_ro.php

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here